15. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drenge med lidt for godt tilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drenge med lidt for godt tilbud
Solrød - 05. november 2018 kl. 13:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag kort før middag anmeldte en borger, en 50-årig mand i Nøddehaven, at han kort forinden på sin bopæl var blevet kontaktet at en engelsktalende mand, klædt i arbejdstøj og refleksvest, der tilbød at udføre tagafrensning på anmelderens hus.

Anmelderen afslog tilbuddet, men synes at mandens opførsel var mistænkelig, hvorfor han ønskede at advare andre.

Samme dag klokken 14.17 fik politiet endnu en anmeldelse om to udenlandske arbejdere iført refleksveste, der på engelsk tilbød at lave anmelderens indkørsel på Højagervænget.

Anmelderen var en 53-årig mand, der ikke ønskede noget arbejde udført. Han oplyste til politiet, at de to arbejdsmænd nu ikke ville forlade hans grund.

Politiet sendte en patrulje til stedet, men da var de to mænd gået fra stedet. Anmelderen oplyste, at de var gået videre i kvarteret og uddelte flyers med tilbud om arbejdskraft. Politiet traf to store drenge fra Storbritannien på henholdvis 14 og 17 år, der havde omdelt flyers. De medbragte ikke nogen redskaber til udførelsen af arbejdet, så de fik forklaret reglerne om at arbejde i Danmark, og fik en mundtlig advarsel.

Politiet fraråder generelt borgere at ansætte håndværkere, der tilbyder deres arbejdskraft direkte ved folks hjem. Det i uanset om det gælder asfaltarbejde, flisearbejde eller tagafrensning m.v., idet der ofte opstår strid om betalingen i forhold til kvaliteten af det udførte arbejde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk