23. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle sten vendes i jagten på voldsomme McDonald's-røvere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle sten vendes i jagten på voldsomme McDonald's-røvere
Solrød - 17. august 2018 kl. 11:22
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var et voldsomt røveriforsøg, så vi er selvfølgelig interesserede i at finde de folk, der står bag.

arrow Læs også: Maskerede mænd begår røveri med pistol og kniv på McDonald's

Det fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi med henvisning til episoden, hvor maskerede mænd natten til torsdag trængte ind på McDonald's i Karlstrup og truede personalet med både pistil og kniv.

- Som vi altid gør i den slags sager, så er vi ved at afhøre alle vidner for at se om vi kan få identificeret den røde bil, de forsvandt i og selvfølgelig også gerne gerningsmændene, fortsætter han og forklarer, at forklarer, at man i den forbindelse måske kan blive hjulpet på vej af den døgnåbne tankstation, der ligger lige overfor burgerrestauranten.

- Det er jo typisk et sted, hvor der er en trafik af mennesker og vi kunne jo være heldige, at nogen har set noget, siger han.

De to røvere bliver henholdsvis beskrevet som: Dansk af udseende, med almindelig kropsbygning. Iført sorte bukser, sort Calvin Klein sweat-shirt samt sort/grå halsedisse og grå sko. Den anden mand har sort, mellemlangt hår og var iført en hvid sweat-shirt, sorte bukser, samt hvide kondisko.

Lokalpolitiet i Køge hører stadig gerne fra personer, der har bemærket røverne og deres bil i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk