15. september 2019
På søndag holder Charlotte Gravesen prædiken forud sin jubilæumsreception. Foto: Solrød Strandkirke
gallery icon

Se billedserie

På søndag holder Charlotte Gravesen prædiken forud sin jubilæumsreception. Foto: Solrød Strandkirke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Det er et privilegium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det er et privilegium
Solrød - 05. april 2019 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er sket meget i bybilledet siden sognepræst Charlotte Gravesen første gang så ud af sit vindue fra kontoret i Solrød Strandkirke. Nu har hun nødt udsigten og samværet med sognebørnene i 25 år.

- Det er et privilegium at hilse på så mange, når jeg cykler rundt i sognet. Det varmer med alle de smil fra mennesker, som jeg har mødt gennem kirken. Jeg talte efter for nylig. Jeg har døbt 823 børn og voksne, men jeg har ikke tal på, hvor mange jeg har konfirmeret, haft til juleandagter, viet og bisat, siger hun og fortsætter:

- I mit arbejde holder jeg allermest af mødet med mennesker, uanset om det er små børn, konfirmander eller brudepar. Ved f.eks. bisættelsessamtaler inviteres jeg med stor tillidsfuldhed ind i de afdødes familier og kommer helt tæt på familiernes liv. Det er et stort privilegium at have sådan et job, fortæller Charlotte Gravesen.

Søndag den 7. april kl. 12-14 fejrer menighedsrådet i Solrød Sogn hendes jubilæum med reception i konfirmandlokalerne i Solrød Strandkirke. Alle er velkomne til at komme og ønske jubilaren tillykke, efter hun selv har holdt søndagens prædiken ved gudstjenesten kl. 11.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk