12. december 2017
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blücher opfordrer til en sænkning af skatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blücher opfordrer til en sænkning af skatten
Solrød KV17 - 04. oktober 2017 kl. 12:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et brev fra KL's formand Martin Damm (Venstre), opfordres byrådsmedlemmerne i kommunerne til at sænke skatten. På landsplan er der nemlig udsigt til skatteforhøjelser på 90 millioner kroner, hvilket gør at kommunerne under ét, ikke overholder aftalen om kommunernes økonomi, skriver Emil Blücher fra Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

- Det er bemærkelsesværdigt, at regeringen har afsat en pulje til kommunerne på 450 millioner, til at sænke skatten. Alligevel er der udsigt til, at kommunerne under ét vil hæve skatterne, udtaler Blücher.

- Udover at kommunerne står til at opkræve for meget i skat, i forhold til den indgåede økonomiaftale, er service- og anlægsudgifterne ligeledes for høje. I Solrød Kommune overskrider vi således vores andel af service- og anlægsrammen, hvis det nuværende budgetforlig stemmes igennem uden ændringer. Findes der ikke en løsning på kommunernes merforbrug, vil alle kommuner under ét blive kollektivt sanktioneret af staten, konstaterer byrådsmedlemmet fra Solrød.

- I Liberal Alliance vil vi klart opfordre byrådets øvrige partier, til at nedbringe både skatten, samt service- og anlægsrammen, for at modvirke at kommunerne sanktioneres. I sidste ende vil en sanktion nemlig ramme Solrød Kommune på pengepungen, afslutter Emil Blücher.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk