19. februar 2020
Sceptors medvirkende kan næsten ikke vente med at præsenterer deres cirkus-varité i efterårsferien. Fotos: Sceptor
gallery icon

Se billedserie

Sceptors medvirkende kan næsten ikke vente med at præsenterer deres cirkus-varité i efterårsferien. Fotos: Sceptor
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sceptor er fuld af numre i nyt cirkusshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sceptor er fuld af numre i nyt cirkusshow
Søndagsavisen Sydsjælland - 03. oktober 2019 kl. 08:53
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musicaltruppen leverer sang, dans og trapezkunst i deres nye forestilling The Greatest Show - En Cirkus-varieté. En oplevelse ud over det sædvanlige, som publikum kan glæde sig til i efterårsferien.

UNår de 31 medvirkende i Sceptors nye forestilling optræder 18. og 19. oktober er det på en rund scene i Ny Ridehus i Næstved, der skal symbolisere et rigtig cirkus.

- Vi vil optræde med en cirkus-varieté, og inspirationen har vi hentet fra musicalfilmen The Greatest Showman fra 2017. Vi havde lyst til at gøre noget nyt og vildt, fortæller Sceptors kunstneriske leder, Judy Sommer.

The Greatest Showman er med Hugh Jackman i hovedrollen, der handler om den legendariske entertainer P.T. Barnums liv i 1800-tallets New York.

Det bliver ikke kun numre fra The Greatest Showman. Sceptor byder på en forestilling med flere kendte filmmusicals, som bindes sammen af en rød tråd. Der kommer sange fra Nine, Chicago, Moulin Rouge, The Great Gatsby, Burlesque, Cabaret og selvfølgelig The Greatest Showman.

- Vi har taget alle de store kendte film, som har det samme feel - det samme tema - at det er lidt råt, med en jazzet følelse, fortæller Judy Sommer. Men hun lover dog, at det er med samme passion for musical som altid. Der bliver masser af sang, musik og dans.

Læs resten af historien i denne uge i SøndagsAvisen Sydsjælland

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk