21. marts 2019
Syrien er et af verdens brændpunkter, men indsamlingen går også til folk i nød i Danmark.
Syrien er et af verdens brændpunkter, men indsamlingen går også til folk i nød i Danmark.
Foto: Lene Vendelbo / Danish Red Cross
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors opfordrer til at sige ja på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors opfordrer til at sige ja på søndag
Søndagsavisen Sydsjælland - 06. oktober 2018 kl. 14:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Røde Kors hylder optimismen og inviterer alle til at støtte og gå ud og samle ind. Under sloganet 'Sig JA og få en oplevelse hele verden mærker' inviterer Røde Kors til at være med til landsindsamlingen 7. oktober.

- Vi vil gerne give danskerne en anderledes søndagsoplevelse. Et JA til at samle ind 7. oktober kan for eksempel bruges til at tage børnene med og give dem perspektiv på verden. Eller til at tage en god ven under armen og blive opdaterede på hinandens liv undervejs. Og måske venter der en spændende overraskelse, når en fremmed åbner døren, siger Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors om årets indsamling.

En varm seng
Han tilføjer, at det bliver en oplevelse, som også resten af verden vil mærke. Nogle af pengene fra indsamlingen vil blandt andet gå til de mange familier i Syrien, der på syvende år lever med krigens rædsler. Det er svært at få maden til at slå til, og flere steder må mødre koge suppe på græs for at mætte deres børn. Herhjemme vil nogle af de indsamlede midler gå til at sikre, at sygdomsramte hjemløse kan få en varm seng at sove i. I dag bliver mange hjemløse udskrevet direkte til gaden fra hospitalet. Røde Kors sørger for, at de i stedet for at sove på gaden kan få en seng at sove i, mens de samler kræfter til at komme ovenpå igen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk