19. maj 2019
Hovedpersonen i Happy2Fitness på lørdag er Anders Hansen Djurhuus. Han er instruktør i første time og til frokost holder han et foredrag, hvor han fortæller om sin egen kamp mod sin sygdom. Trods alvorlige problemer med sit hjerte holder han sig i gang og er  i dag en fremragende biking-instruktør. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Hovedpersonen i Happy2Fitness på lørdag er Anders Hansen Djurhuus. Han er instruktør i første time og til frokost holder han et foredrag, hvor han fortæller om sin egen kamp mod sin sygdom. Trods alvorlige problemer med sit hjerte holder han sig i gang og er i dag en fremragende biking-instruktør. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livsmodig instruktør ruller for Hjerteryttere i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livsmodig instruktør ruller for Hjerteryttere i Næstved
Søndagsavisen Sydsjælland - 10. januar 2019 kl. 11:32
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På lørdag 12. januar kl. 9-16 er Happy2Fitness i Næstved vært ved et bike-event. Formålet er at køre penge hjem til Hjerterytterne Næstved. Anders Hansen Djurhuus holder også et gribende foredrag om det at træne.

Men først bliver der cyklet for fuld damp i tre timer. Herefter holder alle bikere, der har holdt de 40 cykler i gang, en let frokost sammen.

Inden der køres videre, vil Anders Hansen Djurhuus fra Roskilde holde et foredrag kl. 12.10-13.10. Det foregår i Happy2Fitness, Marskvej 17 i Næstved.

Overvinder sygdom
Han er en usædvanlig aktiv sportsudøver. Anders Hansen Djurhuss har haft en blodprop i hjernen og har været "død" flere gange. Hans historie er gribende og han fortæller under overskriften: Hjertet er stærkere, end man skulle tro.

Anders Hansen Djurhuss ruller med i første time, hvor Næstveds borgmester Carsten Rasmussen også er blandt deltagerne.

Alle bikere har via deltagergebyret betalt for deltagelse i foredraget, men alle er velkomne. Det koster 50 kroner som kan betales via mobilepay til Jan Flemming på 40134473 samtidig med der sendes en sms.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk