17. januar 2019
Vinderne af den store novellekonkurrence blev hyldet på scenen.
gallery icon

Se billedserie

Vinderne af den store novellekonkurrence blev hyldet på scenen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærlighedslitteraturen fik sin egen festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærlighedslitteraturen fik sin egen festival
Søndagsavisen Sydsjælland - 19. maj 2018 kl. 16:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks første kærlighedslitteraturfestival var så stor en succes, at den sandsynligvis gentages i 2019.

En kærlighedslitteratur festival på Lolland? Det lyder måske umiddelbart som en tosset ide. Og så alligevel. For weekendens mange besøgende har bevist, at hvis der er noget regionens sydlige øer har rigeligt af, så er det kærlighed.

I løbet af weekenden kunne de besøgende blive klogere på kærlighedslitteratur og hvad det er for noget. Underholdningen og de kloge ord var lagt i kyndige hænder hos blandt andet Anne Grete Bjarup Riis, Dorte Roholte, Maria Helleberg og Christian Graugaard. Søndagen blev åbnet med en skriveworkshop under ledelse af Sandra Schwartz, og flere af deltagerne gav udtryk for, at de gerne så det gentaget næste år.

Derudover havde børnebiblioteket og Culthus sørget for underholdningen med rollespil, kreative workshops og højtlæsning.

Som en del af festivalen var der lavet en novellekonkurrencen, og vinderne blev Catrine Kyster Giery fra Myrtle Beach, South Carolina, med novellen For Sent Til Kærlighed. Anden præmien gik til Martine Gertsen fra Charlottenlund med novellen Tyskertøs og tredje præmien til Bruno Larsen fra Vejle med Kun En Time.

De ti bedste noveller er udgivet i novellesamlingen Kær-Litt Noveller 2018.Laurentis, der regner med at festivalen bliver gentaget til næste år.

maa

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk