23. oktober 2019
Peter og Jeppe Jørs skal nu have flyttet alle bilerne fra Skallegårdsvej de få meter over til Gavnøvej 1 - med mindre de er solgt inden 9.  juli. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Peter og Jeppe Jørs skal nu have flyttet alle bilerne fra Skallegårdsvej de få meter over til Gavnøvej 1 - med mindre de er solgt inden 9. juli. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jørs Biler flytter til kæmpe domicil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørs Biler flytter til kæmpe domicil
Søndagsavisen Sydsjælland - 09. juni 2019 kl. 13:05
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man konstant har op mod 200 brugte biler til salg, kræver det plads. Meget plads. Jørs Biler har siden starten i 1962 på Skyttemarksvej flyttet til større og større lokaliteter. - Nu er afdelingen i Køge flyttet til Næstved, og dermed bliver vi det største bilhus for brugte biler samlet på et sted øst for Storebælt, siger Jeppe Jørs.

Altid nyere brugte biler
- Ja, det kræver plads ude og inde i salgshallen hvor vi også har biler stående. Vi udskifter - altså sælger - bilparken sådan cirka hver sjette uge i gennemsnit, så der vil altid være en god grund til at kigge forbi og måske prøve et af køretøjerne, siger indehaver Jeppe Jørs med et smil.

Det var hans bedstefar, Carl Jørs, der slog sig på brugtbilshandel i 1962. Han var ellers som blot 27-årig slagtermester på Frederiksberg i København, men søgte til Næstved, hvor han startede slagterforretning.

Et køb af seks gamle biler var den spæde start på Jørs Biler. I 1962 blev han helt og holdent bilforhandler på Skyttemarksvej 49A. Den ældre generation husker sikkert Jørs Biler i 60´rne og 70´erne. Her kunne man erhverve sig en ældre bil til billige penge. Så billige var de, at kvaliteten ofte svarede til prisen og det gav firmaet for mange omkostninger og et lidt belastet renommé.

Læs resten af historien i Søndagsavisen Sydsjælland. Jørs Biler er helt og holdent flyttet til Gavnøvej 1 tirsdag 9. juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk