9. juli 2020
Hop op på cyklen og tag børnene med på tur, når Medieløbet ruller afsted 1. september. Som vanligt i smukke omgivelser og for motionister på at niveauer. Foto: Jens Wollesen
Hop op på cyklen og tag børnene med på tur, når Medieløbet ruller afsted 1. september. Som vanligt i smukke omgivelser og for motionister på at niveauer. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et mål med træningen - Medieløbet 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et mål med træningen - Medieløbet 2019
Søndagsavisen Sydsjælland - 18. maj 2019 kl. 12:00
Af Katrine Thorlund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cykling er ikke kun transport, det er også god motion. Mangler du motivation, så kan Medieløbet være dit mål 1. september.

Landet over er der kommet skub i pedalerne, nu hvor vejret er blevet lunere og det dermed er nemmere at komme afsted på cykel om morgenen.

Men cyklen kan bruges til andet end transportmiddel til og fra arbejde.

Måske tænker du ikke over det, men hver gang du sætter dig på cyklen, får du motion, der passer til præcist dit niveau.

Du kan derfor med fordel udnytte de mange gode kilometer, du får i benene på vej til arbejde, ved at deltage i dette års Medieløb, der løber af stablen den 1. september med start i Næstved.

Du kan vælge mellem tre forskellige ruter på henholdsvis 23, 52 og 113 kilometer, så der er ingen undskyldning for at blive hjemme.

Hvis du vælger familieruten på 23 kilometer, kan du introducere familiens yngste til glæden ved cykling og sammen nyde frisk luft, natur og særlige tilrettelagte oplevelser undervejs.

For de mere ambitiøse bringer ruten på 52 kilometer rytterne omkring blandt andet Menstrup Bjerg med havkig og Saltø Gods og rytterne på de 113 kilometer får oplevelsen af det kuperede terræn langs Tystrup Sø og turen gennem mindre skovområder til Maglesø og Bromme Plantage.

Læs resten af historien i SøndagsAvisen Sydsjælland i denne uge.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk