8. august 2020
Den afgående direktør Inger Sidney Olsen flankeres her af sin svigersøn Kasper Sunesen (til venstre), der fortsætter som kørselsleder i firmaet, og administrerende direktør Peter Vilhelm Andersen fra den nye ejer Uglehøj Holding.
Den afgående direktør Inger Sidney Olsen flankeres her af sin svigersøn Kasper Sunesen (til venstre), der fortsætter som kørselsleder i firmaet, og administrerende direktør Peter Vilhelm Andersen fra den nye ejer Uglehøj Holding.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vognmandsfirma får ny ejer fra nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vognmandsfirma får ny ejer fra nytår
Slagelse - 13. december 2019 kl. 06:12
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med virkning fra 1. januar er Forlev Vognmandsforretning A/S på Norgesvej 8 i Slagelse solgt til vognmandsfirmaet Uglehøj Holding, der har hovedkvarter ved Næstved.

Overtagelsen kommer dog ikke til at betyde de helt store ændringer, idet driften og kørslen stadig vil blive ledet og drevet af Kasper Sunesen, svigersøn til nuværende direktør Inger Sidney Olsen. Dog nu med en hjælpende hånd fra de nye ejere.

Inger Sidney Olsen har været direktør for firmaet siden 2004. Omkring det tidspunkt hvor firmaet flyttede fra Forlev til Slagelse.

Firmaet har hidtil været ejet af Inger Sidney Olsens mor, Jytte Olsen, der er enke efter Jørgen S. Olsen, som døde for tre år siden.

- Jeg fylder 67 år næste gang, så derfor trækker jeg mig tilbage, siger Inger Sidney Olsen om årsagen til salget.

Forlev Vognmandsforretning A/S blev grundlagt i 1925 af Hans Christian Olsen, Inger Sidney Olsen farfar. Den blev senere drevet videre af Jørgen S. Olsen, der gjorde det til et stort firma.

Der var ikke mindst stor aktivitet med at køre grus fra grusgraven i Forlev til blandt andet byggeriet af motorvejen. For 30 år siden havde man omkring 70 biler i sving.

Vognparken består af 13 lastbiler og 11 medarbejdere.

Vognmandsforretningen tilbyder næsten al form for transport, men i dag består den primære kørsel af entreprenørkørsel, kran/grab-kørsel, containerkørsel samt indsamling af erhvervsaffald.

- Vi ser store muligheder for at udvikle Forlev Vognmandsforretnings A/S aktiviteter yderligere. Det er en forretning med gode værdier, et godt og anerkendt navn på Vestsjælland, som jeg tror på mine søskende og jeg sammen med alle vores medarbejdere kan være med til at udvikle og skabe en god sund forretning, siger administrerende direktør Peter Vilhelm Andersen fra Uglehøj Holding om købet.

Direktøren siger videre, at det har været meget vigtigt for ham at møde alle de ansatte så hurtigt som muligt efter opkøbet.

- Ingen skal frygte for at miste deres job. Alle får lov at beholde deres arbejde, og de kommer forhåbentlig ikke til at mærke så store ændringer i deres dagligdag. De skal selvfølgelig fortsætte med at yde den gode service, når de kommer ud til kunderne med et højt smil, som vi ved de plejer, siger Peter Andersen i en udsendt meddelelse.

Uglehøj Holding blev etableret i 2004 af Hans Vilhelm Andersen.

I 2009 overtog Hans' fire børn, Kim, Lars, Berit og Peter.

I 2013 købte de fire søskende deres far ud og overtog driften samt ejerskabet af Uglehøj holding, Frede Andersen & Søn samt Fladså grusgrav & Fyldplads.

Sidenhen er koncernen vokset fra ca. 20 lastbiler til en vognpark bestående af cirka 80 lastbiler, med en stab på over 120 medarbejdere.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk