19. oktober 2019
Morten Dahlin (V) og Kaare Dybvad (S) dystede forleden udi esportens kunst. Foto: Christopher Trung
gallery icon

Se billedserie

Morten Dahlin (V) og Kaare Dybvad (S) dystede forleden udi esportens kunst. Foto: Christopher Trung
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virtuel politisk dyst i fremadstormende forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virtuel politisk dyst i fremadstormende forening
Slagelse - 24. maj 2019 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt dysterne politikerne på ord og argumenter. Men forleden så den politiske duel noget anderledes ud. Sørby eSport, der er landets største af sin art, havde nemlig sat folketingsmedlem Kaare Dybvad (S) og folketingskandidat Morten Dahlin (V) fra Slagelse-kredsen stævne til en kamp i det populære computerspil Counter-Strike (CS:GO)

- Vi vil jo gerne vise os frem som Danmarks førende e-sportsforening. Så hvorfor ikke udnytte valgkampen til at lade nogle politikere komme herned og dyste med os, siger formand for Sørby eSport Mark Kristensen.

Kaare Dybvad og Morten Dahlin blev sat i spidsen for hver deres CS:GO-hold, og så blev der ellers spillet løs i Sørby eSports nye lokaler på stadion i Slagelse.

- Det var superspændende at få lov at spille med. Jeg må indrømme, at jeg ikke har spillet særlig meget computer, så Kaare var markant bedre end mig. Men det var alligevel rigtig godt at se, hvordan Sørby eSport kombinerer den stigende interesse for e-sport med klassisk dansk foreningskultur. Den slags er lige det, vi skal have meget mere af her i landet, siger Morten Dahlin.

Sørby eSport er en esport-forening og en afdeling af Sørbymagle Idrætsforening, der blev grundlagt i 1907.

Foreningen består af mere end 40 frivillige og esport-entusiaster, et professionelt ledelsesteam og en bestyrelse, som administrerer og leder den daglige drift. Hver uge deltager mere end 130 gamere i Sørby eSports online- og offline-træningssessioner i CS: GO, FIFA, Hearthstone, Overwatch og Rocket League, og medlemsbasen vokser måned for måned.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk