15. juni 2021
Mick Keller går den organisatoriske vej og er ny formand for Liberal Alliances sjællandske storkreds. Samtidig er Villum Christensen (LA) nu valgt som partiets absolutte spids på Sjælland ved regionsrådsvalget. Her har de lederen af partiet på landsplan, Alex Vanopslagh, i midten. Foto: John Hansen
Mick Keller går den organisatoriske vej og er ny formand for Liberal Alliances sjællandske storkreds. Samtidig er Villum Christensen (LA) nu valgt som partiets absolutte spids på Sjælland ved regionsrådsvalget. Her har de lederen af partiet på landsplan, Alex Vanopslagh, i midten. Foto: John Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Villum valgt som spids mens lokalformand stiger i graderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Villum valgt som spids mens lokalformand stiger i graderne

Viceborgmester Villum Christensen (LA) står øverst på partiets liste, når vælgerne skal stemme om det fremtidige regionsråd til november. I den forbindelse må man spejde langt efter Mick Keller, der ellers tidligere har stillet op ved kommunalvalget. Han er ny for bordenden i storkredsens bestyrelse.

Slagelse - 08. juni 2021 kl. 07:00
Af Carsten Lysdal

Liberal Alliances spidskandidat ved regionsrådsvalget, der finder sted, samme dag - den 16. november - som kommunalvalget foregår, er nu endeligt valgt.

arrow Læs også: Afklaret om fremtiden: - Jeg har aldrig fortrudt, at jeg pegede på John Dyrby Paulsen

Efter et kampvalg med fire bejlere faldt valget på Villum Christensen, viceborgmester i Slagelse Kommune, som også stiller op ved valget til byrådet.

Det er dog regionsrådet i Region Sjælland, han satser på.

- Jeg er på listen til kommunalvalget også, men det er ikke i toppen. Jeg er nok at betragte som en hjælperytter, siger han.

Formand avancerer

Hvem der dog ikke vil være at finde på listen nogen af stederne, er lokalformand i Slagelse Mick Keller.

Det skyldes ikke, at han bakker og melder sig ud af noget som helst. Tværtimod.

Han blev nemlig søndag valgt som formand for partiets sjællandske storkreds og skal nu også i hovedbestyrelsen, hvorfor han ikke længere skal kæmpe for sit eget mandat plus de allermest lokale, men for alle partiets kandidater på hele Sjælland.

- Det er jeg rigtig glad for. Jeg trækker mig fra de lokale politiske hverv, men det bliver jo ikke til mindre politik fra min side, bare fordi jeg ikke stiller op. Det bliver til mere, siger den 29-årige, der har været en del af partiet i otte år og samtidig har været ungdomsformand, før han overtog roret i lokalforeningen.

Han indrømmer i den forbindelse, at det har været en svær beslutning ikke at skulle stille op ved valget.

- Det måtte i hvert fald ikke ske på bekostning af, at vi så ikke har en liste til kommunalvalget. Heldigvis får vi det, siger han.

Møde senere ugen
Netop opstillingsmødet i forhold til byrådsvalget finder sted senere på ugen.

- Vi har møde på torsdag, og vi får en stærk liste. Det er jeg sikker på. Liberal Alliance skal selvfølgelig repræsenteres, siger Mick Keller, som satser på et stærkt hold ved både regionsråds- og kommunalvalg.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk