20. september 2019
Med intet mindre end 35 værelser ligger det største hus, der netop nu er udbudt til salg på det danske boligmarked, i Dalmose syd for Slagelse. Det oplyser Boliga.  Foto: Krak
Med intet mindre end 35 værelser ligger det største hus, der netop nu er udbudt til salg på det danske boligmarked, i Dalmose syd for Slagelse. Det oplyser Boliga. Foto: Krak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vildt: Her får du 1200 kvm. hus for under tre millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildt: Her får du 1200 kvm. hus for under tre millioner
Slagelse - 19. marts 2019 kl. 08:23
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Dalmose syd for Slagelse er der i øjeblikket plads til boligdrømme af de helt store slags.

For på Vemmeløsevej 28 ligger det største hus, der netop nu er udbudt til salg på det danske boligmarked. Det oplyser Boliga.

Og med hele 35 værelser fordelt ud over 1.261 kvadrameter bolig, lyder det som noget, man netop kun kan drømme om.

Men på Boligas liste over landets største udbudte boliger, er boligen i Dalmose ikke alene den største - den er også den billigste.

For bare 2.800.000 kroner får en mulig køber således den store bolig til en kvadratmeterpris på små 2.220 kroner.

Sammenlignet med andre villaer i området, der ifølge Boliga i gennemsnit har en kvadratmeterpris på 11.813 kroner, er det hele 9.593 kroner billigere per kvadratmeter.

Hvad enten man drømmer om at indrette sig med walk-in-closet, stor gildestue eller måske endda et fitnessrum, bør der derfor være plads nok på Vemmeløsevej 28 i Dalmose.

Men ejendommen, som tidligere har været ejet af Slagelse Kommune og huset beskæftigelsestilbudet Stigsagergård, har tidligere været solgt endnu billigere, end den står til i dag.

Ifølge et referat af Slagele Kommunes økonomiudvalg, vedtog man allerede i oktober 2011 at udbyde ejendommen, som først den 1. april 2017 blev solgt for 575.000 kroner efter adskillige prisnedsættelser.

Oprindeligt havde kommunen satset på at få 2.000.000 kroner for ejendommen.

I sin salgsopstilling skriver ejendomsmæglerkæden Home imidlertid, at boligen er i »meget god vedligeholdelsesstand », da den tidligere har været kommunalt ejet.

Alligevel har ejendommen i dag stået til salg i 411 dage. Ifølge Boliga er det 170 dage mere end den gennemsnitlige liggetid for boliger i Dalmose.

Sjællandske har forsøgt at få en kommentar fra Home Holbæk, der står for salget, for at få svar på, hvorfor boligen i dag står til 2.800.000, og hvor meget nuværende sælger har ændret, siden Slagelse Kommune ejede ejendommen.

Dette er ikke lykkedes.
Ifølge salgsopstillingen skriver ejendomskæden imidlertid, at der i dag er »mulighed for at indrette sig med stor bolig samt nogle luksus længer til kontor gildestue eller andre pladskrævende formål.«

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk