16. oktober 2018
Et sandt voldsorgie ved Lynge Forsamlingshus ved Sorø i sommer får intet efterspil fra politiets side. Ingen brugbare oplysninger, lyder meldingen. Mor til tæsket, 21-årig mand er rasende.
Et sandt voldsorgie ved Lynge Forsamlingshus ved Sorø i sommer får intet efterspil fra politiets side. Ingen brugbare oplysninger, lyder meldingen. Mor til tæsket, 21-årig mand er rasende.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner så ung mand få tæsk: Nu henlægger politiet sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner så ung mand få tæsk: Nu henlægger politiet sagen
Opdateret 18. november 2017 kl. 11:02
Slagelse - 18. november 2017 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ødelagt hjørnetand, to flækkede læber, knytnæver fluks i tindingen og en gruppe unge lømler med anden etnisk herkomst end dansk, der banker for sjov.

arrow Læs også: Politidirektør opfordrer til at anmelde vold: Stadig ingen tør stå frem

Anette Nikolajsen, mor til 21-årigt offer for umotiveret vold, mener, at kommunens børn trues og tæskes til tavshed. Ingen tør stå frem efter vold.

Politiet i Slagelse henlægger derfor nu sag om et voldsorgie i juli ved Lynge Forsamlingshus, hvor en ungdomsfest løb af sporet. Forkasteligt, siger moren.

- Min søn fik tæsk, mens flere så på. Men nu har politiet henlagt sagen uden nogen opklaring. Det er simpelthen ikke i orden, fortæller Anette Nikolajsen, der ved, at der er tale om en gruppe indvandrere, der efter sigende skulle køre rundt og tæske folk for sjov.

- De kommer ikke for at feste, men tilsyneladende med det formål at øve vold mod tilfældige unge mennesker for fornøjelsens skyld. Det er helt forfærdeligt, og jeg er så rasende over, at det kan få lov at foregå, lyder det vredt fra Anette Nikolajsen.

Politiet har i slutningen af oktober henlagt sagen, da den politianmeldelse, man fik godt tre uger efter episoden, ikke har affødt oplysninger nok til en sigtelse af nogen gerningsmænd.

- Det kan jeg bekræfte, fortæller politikommissær Jens Jedig Christiansen, lokalpolitiet i Slagelse.

Ifølge Anette Nikolajsen er det dog forkasteligt, at det kan få lov at fortsætte. Hun er blevet kontaktet af flere, som fortæller, at problemet med unge slagsbrødre, som mere eller mindre slår andre ned for sjov, er større end som så.

- Men de får lov at gå fri. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. De personer skal bare have en anledning - en lille provokation, som de selv søger - og så slår de en ned, fortæller Anette Nikolajsen, der mener, at politikere bør komme på banen.

arrow Usædvanligt skridt fra politidirektør efter voldssag
21. november 2017 kl. 07:22 Opdateret: kl. 21:23
arrow Politiet efter unges fest: Naturligvis skal vold anmeldes
28. juli 2017 kl. 06:07 Opdateret: kl. 20:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk