16. juli 2020
Knud Vincents (V), lokal- og gruppeformand, går efter at blive borgmester. Han er eneste kandidat, der har meldt sig på banen for Venstre.
Knud Vincents (V), lokal- og gruppeformand, går efter at blive borgmester. Han er eneste kandidat, der har meldt sig på banen for Venstre.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-formand går efter borgmesterkæden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-formand går efter borgmesterkæden
Slagelse - 19. november 2019 kl. 05:59
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres gruppeformand i Slagelse Byråd, Knud Vincents, der har været lokalforeningens formand siden 2008, vil vippe borgmester John Dyrby Paulsen (S) af pinden ved næste valg.

arrow Læs også: Formand valgt med stor applaus: Knud går efter borgmesterposten

Endnu mangler blåstemplingen af hans kandidatur ved næste måneds opstillingsmøde i Venstre. Sjællandske erfarer dog, at han er eneste bejler til borgmesterposten i partiet. Såmænd også med opbakning hele vejen rundt, lyder det.

- Jeg bakker ham op. Han kan samle det her byråd, mener tidligere borgmester Stén Knuth, der i dag er såvel byråds- som folketingsmedlem for partiet og mener, at Knud Vincents er den rette.

Selv er Venstre-formanden målrettet og helliger sig målet om at få borgmesterkæden om halsen ved kommunalvalget i 2021.

- Der er mange, der har bedt og opfordret mig til at påtage mig den her opgave. Det er politiske kolleger og borgere, siger han og tilføjer:

- Jeg har haft mange overvejelser. Jeg er et meget ærligt menneske, og egentlig er jeg et organisationsmenneske, så jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle forsøge at blive borgmester. På den anden side er jeg også leder, og jeg tør tage fat og vise retningen. Uanset hvor jeg er, så sætter jeg mig for bordenden, udtrykker Venstre-politikeren det selv.

Kandidaturet vil betyde, at han til februar stopper som formand lokalt og desuden frasiger sig samtlige af de landspolitiske poster, han besidder lige nu og netop er blevet genvalgt til på weekendens Venstre-landsmøde. Eksempelvis i forhold til partiets forretningsudvalg og maskinrum, hvor han har siddet med i ni år.

arrow PORTRÆT: Landmand og politisk ildsjæl vil være borgmester
19. november 2019 kl. 05:45 Opdateret: kl. 20:34
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk