7. maj 2021
- Vi finder ikke præmissen for rapporten fyldestgørende. Det udtalte vi før igangsættelsen af rapporten, og det mener vi også i dag, siger Venstres gruppeformand, Knud Vincents, som dog ikke mener, at kommunen skal bruge flere penge på brintbussag og KL-rapport.
- Vi finder ikke præmissen for rapporten fyldestgørende. Det udtalte vi før igangsættelsen af rapporten, og det mener vi også i dag, siger Venstres gruppeformand, Knud Vincents, som dog ikke mener, at kommunen skal bruge flere penge på brintbussag og KL-rapport.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre afviser at bruge flere penge på brintbussag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre afviser at bruge flere penge på brintbussag
Slagelse - 15. august 2017 kl. 07:00
Af Carsten Lysdal

- Den færdige rapport er i sig selv mangelfuld, og med KL's ønske om omfanget af yderligere spørgsmål giver det her slet ikke mening.

arrow Læs også: KL fastholder kritik: Udvalgsformand på kant med loven

Sådan siger Venstres gruppeformand, Knud Vincents, om den 120 sider lange KL-rapport, som egentlig skulle udrede trådene i brintbussagen fra Korsør. I stedet har den affødt en diger bunke af kritiske spørgsmål fra blandt andre Liberal Alliance og Socialdemokratiet, som også kritiserer KL.

Det kan dog ifølge Venstre blive dyrt, hvis maskineriet - betalt for skattekroner - skal i sving igen. Han maner derfor til ro og opfordrer kritikere til at lægge våbnene, trods han er enig i, at KL-rapporten ikke kan bruges.

- Venstre valgte at gå med S og LA i denne undersøgelse og stemme for, at man skulle bruge 500.000 kroner til at få eksterne øjne på en yderst kompliceret sag. Jeg noterer mig, at opgaven ikke er løst af KL, og vi tror ikke på, at KL kan løse opgaven ud fra de givne omstændigheder, lyder det fra Knud Vincents, som tidligere har foreslået en grundigere, tilbundsgående undersøgelse - fra start til slut - og ikke denne, som kun tager udgangspunkt i en periode fra september til nu.

Løsgænger Tonny Borgstrøm, John Dyrby Paulsen (S), Villum Christensen (LA) og SF's Helle Blak har samlet sendt over 20 sider med 44 spørgsmål ind til KL. Venstre har slet ikke sendt nogen.

- Det skal dog ikke ses som manglende interesse i at få afdækket sagen, fortæller Knud Vincents til Sjællandske.

Ifølge gruppeformanden bør man nu lære af konklusionen, tage til efterretning og lukke sagen, hvilket Venstre, Dansk Folkeparti og Michael Gram (FB) i øvrigt stemte for på byrådsmødet den 26. juni.

- Vi vil ikke medvirke til, at økonomiudvalget endnu engang skal tage stilling til, om Slagelse Kommune skal bruge endnu flere penge på denne udredning, lyder det.

arrow Regning for »amatøragtig« KL-rapport: 783.316 kroner
25. august 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 12:25
arrow KL trækker stikket: Er træt af Slagelse-politikere
23. august 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:52
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk