24. juni 2021
Venstre ønsker undersøgelse af KL's kritik af udvalgsformand Villum Christensen. Det siger gruppeformand Knud Vincents (V) til Sjællandske.
Venstre ønsker undersøgelse af KL's kritik af udvalgsformand Villum Christensen. Det siger gruppeformand Knud Vincents (V) til Sjællandske.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre: Beskyldninger mod udvalgsformand skal undersøges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre: Beskyldninger mod udvalgsformand skal undersøges
Slagelse - 08. september 2017 kl. 09:00
Af Carsten Lysdal

Venstres gruppeformand, Knud Vincents (V), ønsker at komme videre og har ikke lagt fingre imellem, når han har omtalt den kritiserede KL-rapport om brintbusprojektet, som blev offentliggjort i juni.

arrow Læs også: Udvalgsformand overtrådte styrelseslov: Byråd vil ikke forfølge sagen

- Den færdige rapport er i sig selv mangelfuld, har han udtalt til Sjællandske og konkluderet, at præmissen for hele undersøgelsen er forkert.

På en måde ønsker han dog nu også selv at holde gang i sagen. Ikke så meget for at gå dybere ned i selve kommunens håndtering, men i stedet for at få undersøgt de beskyldninger, som KL rejser mod udvalgsformand Villum Christensen (LA).

- Alle og enhver bør have tiltro til en forvaltning, og det, som er sket, hvor et byrådsmedlem blander sig, bør ikke finde sted, siger Knud Vincents, som her ikke bare nævner sagen, hvor Villum Christensen ønsker en sagsfremstilling ændret og præciseret, hvilket KL betegner som et brud på styrelseslovens §22..

Han tænker også på skrivelser, som udvalgsformanden har sendt til EU på vegne af Slagelse Kommune - underskrevet på kommunens brevpapir. Her bekræftes det eksempelvis den 17. marts 2016, at Slagelse Kommune har en lokal strategi for funding klar, og at Region Sjælland formentlig er med ombord. Imod bedrevidende ifølge Venstre.

- Det er at bøje loven, og det må vi have undersøgt, siger Knud Vincents.

arrow KL fastholder kritik: Udvalgsformand på kant med loven
08. september 2017 kl. 06:30 Opdateret: kl. 20:46
arrow Urokkelige KL afviser at ændre i rapport
08. september 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 19:30
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk