20. januar 2019
Salgschef Martin Foster lover den nye Aldi klar til åbning nu på lørdag. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Salgschef Martin Foster lover den nye Aldi klar til åbning nu på lørdag. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varm Aldis forvandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varm Aldis forvandling
Slagelse - 09. august 2018 kl. 11:10
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De når det til nu på lørdag, hvor den blot to et halvt år gamle Aldi på Tårnborgvej i Korsør klokken otte byder kunderne velkommen til en ny forvandlet butik med blandt andet nye brune reoler og »mursten« på væggene.

Det forsikrer salgschef Martin Foster om, da Sjællandske kigger indenfor onsdag. Inklusiv salgschefen har mellem 20 og 30 personer siden den 3. august bygget om og skiftet ud i butikken, så den kommer til at fremstå med det koncept, som alle Aldis butikker i Danmark skal forsynes med.

- Vi lægger vægt på større overskuelighed og bedre plads, ligesom kunderne skal have en god indkøbsoplevelse ved blandt andet lettere at kunne finde frem til varerne, siger Martin Foster. Han ved ikke, hvad ombygningen samlet løber op i.

Onsdag kravlede der stadig håndværkere rundt i butikken, hvor andre var i fuld gang med at fylde varer op på de nye reoler. Ifølge salgschefen så gør den nye butiksindretning også langt mere ud af præsentationen af de friske varer, som kød, frugt og grønt.

Sjællandske bemærkede, at der i går onsdag på en af årets varmeste dage ikke virkede køligt i butikken. En håndværker forklarede, at butikken kun er udstyret med et luftudskiftningssystem og ingen kølende aircondition, som i denne varme sommer ellers tydelligt har kunne mærkes hos mange af Aldis konkurrenter.

Sjællandske har rettet henvendelse til vicedirektør hos Aldi Danmark Thomas Hedegaard Bang, der er ansvarlig for den tysker supermarkedkædes markedsføring og kommunikation for at høre, om det er korrekt, at der ingen kølende aircondition er i butikken i Korsør - og om det i øvrigt gælder alle Aldis butikker i Danmark.

Han bekræfter, at der formentlig ikke er aircondition i butikken i Korsør, men bebuder, at han senere vil vende tilbage med et præcist svar på Sjællandskes spørgsmål.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk