24. oktober 2021
Allerede fra næste sommer vil forandringerne i den tidligere Halsskov Færgehavn være til at få øje på - nok også fra luften. Eksterne professionelle skal nu undersøge fordele/ulemper ved, at  man i Slagelse Kommune samtidig arbejder med udendørs vandsportscenter i verdensklasse og en stor indendørs Aqua Park. Dronefoto: Morten Mikkelsen 24Produktion.
Allerede fra næste sommer vil forandringerne i den tidligere Halsskov Færgehavn være til at få øje på - nok også fra luften. Eksterne professionelle skal nu undersøge fordele/ulemper ved, at man i Slagelse Kommune samtidig arbejder med udendørs vandsportscenter i verdensklasse og en stor indendørs Aqua Park. Dronefoto: Morten Mikkelsen 24Produktion.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandsportscenter: »Oplæg helt ved siden af potten«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandsportscenter: »Oplæg helt ved siden af potten«
Opdateret 15. november 2016 kl. 21:50
Slagelse - 14. november 2016 kl. 09:05
Af Helge Wedel

- Det var helt ved siden af potten.

arrow Læs også: Arbejdet går i gang i færgehavn

Medlem af 17.4-udvalget - Korsør - byen møder vandet, byrådsmedlem Johnny Persson (V) er klar i mælet, når han skal forklare, hvorfor udvalget pure afviste et oplæg fra kommunens forvaltning om, hvordan et udendørs vandsportscenter i Halsskov Havn og en stor indendørs Aqua Park kan spille sammen.

- Vi fik et gammelt notat, der ikke kunne bruges til noget. Vi skal have belyst fordele og ulemper i, at vi er i gang med at planlægge to så store vandaktiviteter som et udendørs vandsportscenter i verdensklasse og en stor indendørs Aqua Park, siger Johnny Persson.

Udvalget har derfor besluttet, at der skal hyres professionelle eksterne kræfter til en analyse. Udgiften betales af udvalgets budget.

- Det ville jo være oplagt, at bruge de samme professionelle, der har fremstillet en business-case for vandsportscenteret, siger Johnny Persson.

Handler det om at lægge de to aktiviteter sammen?

- Slet ikke. Det handler om fordele og ulemper, når det gælder perioden, hvor der skal findes finansiering til de to store projekter, siger Johnny Persson.

Det er administrerende direktør Brian Gardner Mogensen fra firmaet Realise ApS, der har udarbejdet den businesscase, der blandt andet viser, at hvis Slagelse Kommune investerer 30 millioner kroner i et vandsportscenter i verdensklasse i Halsskov Havn, så er investeringen tjent hjem på ni år. Bandt andet som følge af øgede skatteindtægter. Samlet set vurderer Brian Gardner Mogensen, at vandsportscenteret er en god businesscase for Slagelse Kommune.

Han skal nu efter alt at dømme undersøge fordele/ulemper ved samtidig at have gang i planlægning af både vandsportscenter og Aqua Park.

arrow Fuld skrue på vandsportscenter-byggeri
09. maj 2017 kl. 06:31 Opdateret: kl. 17:27
arrow Havneprojekt må reduceres
05. maj 2017 kl. 07:16 Opdateret: kl. 14:55
arrow Kun penge til én havn
10. april 2017 kl. 07:59 Opdateret: kl. 09:25
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk