16. februar 2019
Bilen væltede her i krydset Holbækvej/Østre Allé. Efter ulykken ledte politiet med hunde efter de to personer, ligesom bilens registrerede ejer blev opsøgt på dennes bopæl - dog uden resultat.
gallery icon

Se billedserie

Bilen væltede her i krydset Holbækvej/Østre Allé. Efter ulykken ledte politiet med hunde efter de to personer, ligesom bilens registrerede ejer blev opsøgt på dennes bopæl - dog uden resultat.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Væltede med bil: Fører og passager skred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Væltede med bil: Fører og passager skred
Slagelse - 13. september 2018 kl. 20:18
Af Tekst og foto: Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til torsdag klokken 00.39 lød der et voldsomt brag, da en mørk bil pludselig tørnede ind i et helleanlæg og lyssignaler i krydset Holbækvej/Østre Allé i Slagelse, hvorefter bilen væltede rundt på taget. Flere vidner ringede straks til alarmcentralen, som sendte både brandbiler, ambulancer og politibiler til stedet.

- Vidner ser så to personer kravle ud fra bilen og stikke af, fortæller politikommissær Tom Stysiek til Sjællandske.

Det skete i minutterne inden politi og redningsmandskab kom frem til stedet, og torsdag formiddag var det endnu ikke lykkedes at finde frem til de to, som stak af.

- Men noget tyder på, at de har haft meget dårlig samvittighed, siger politimanden.

Han fortæller videre, at bilen ikke er meldt stjålet, og at det derfor ikke bliver svært at finde frem til rette ejer af bilen.

- Men dermed ikke sagt, at det var bilens ejer, som førte den, tilføjer han.

Vidner har beskrevet de to personer, som stak af fra ulykkesstedet: En cirka 30-årig mand, almindelig af bygning og med et kinesisk udseende. Han løb fra stedet med en gul pose i hånden. Den anden person beskrives blot som »kvinde med et dansk udseende«.

- Vi er naturligvis meget interesserede i at tale med de to, som under alle omstændigheder bliver sigtet for at forlade et ulykkessted, siger politimanden.

Selv om der ikke var andre personer eller køretøjer impliceret i ulykken, er det strengt ulovligt at stikke af fra et ulykkessted.

Politiet umiddelbare mistanke er, at føreren enten var påvirket - eller måske ikke har kørekort.

- De to personer blev sidst set løbe i retning mod Smedegade, og vi hører meget gerne fra eventuelle andre vidner, siger politikommissæren.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk