11. december 2018
19-årige Charlie Østergaard og kæresten, 18-årige Melizza Heinze, bringer McDonald?s-mad ud til sultne kunder i Slagelse og omegn alle ugens dage. Foto: Niklas Asp Nielsen
19-årige Charlie Østergaard og kæresten, 18-årige Melizza Heinze, bringer McDonald?s-mad ud til sultne kunder i Slagelse og omegn alle ugens dage. Foto: Niklas Asp Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt par bringer McDonald's til døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt par bringer McDonald's til døren
Slagelse - 17. februar 2018 kl. 11:03
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du også ligget på sofaen og har haft en ustyrlig lyst til en Big Mac eller en Cheeseburger, men ikke orket besværet med at få transporteret dig ud til McDonald's. Nu har to unge iværksættere sørget for en løsning - det kræver dog, du rejser dig og åbner hoveddøren.

19-årige Charlie Østergaard har - sammen med sin 18-årige kæreste Melizza Heinze - startet virksomheden McDeliver, som leverer McDonald's mad til døren i Slagelse og omegn.

De to unge iværksættere kender selv til situationen, når sulten melder sig, men vejen til McDonald's synes uoverskuelig lang. Og det er netop med afsæt i den tanke, de har startet McDeliver.

-Vi sad en søndag aften og havde egentlig lyst til McDonald's, men ingen af os gad køre derud. Så tænkte vi, at der må være flere, der har det som os, så vi valgte at undersøge det nærmere, fortæller Charlie Østergaard, som for alvor søsatte projektet i starten af februar.

Parret kører selv ud med maden, og siden virksomheden åbnede søndag den 11. februar, har de bragt 16 bestillinger ud til de sultne sjæle i Slagelse og omegn.

Drømmer om mere

Charlie og Melizza har endnu ikke en aftale med McDonald's, men de håber, at det kan lade sig gøre. Med tiden vil det unge par også udvide, hvis alt går efter planen.

- Vi leder lige nu efter lokaler i Slagelse, og så håber vi på, at vi kan få sat et team sammen med, så vi får chauffører på, men det er noget, der skal komme med tiden. Lige nu kører Melizza og jeg selv ud med maden alle ugens dage.

De har begge to sat alt ind på at få virksomheden til at blive en succes, så de arbejder fuldtid med projektet. Målet er at dække et bredere geografisk område på sigt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk