26. marts 2019
Det startede med uddeling af mad hjemme under trappen. I dag er konceptet bredt ud til hele Danmark, og Rasmus Erichsen er glad for aftalen med 114 Netto-butikker i påsken, der leverer overskudsmad til Stop Spild Lokalt frem for at smide den ud. Foto: Helge Wedel
Det startede med uddeling af mad hjemme under trappen. I dag er konceptet bredt ud til hele Danmark, og Rasmus Erichsen er glad for aftalen med 114 Netto-butikker i påsken, der leverer overskudsmad til Stop Spild Lokalt frem for at smide den ud. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uddeling af mad i påsken fra 114 Netto-butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uddeling af mad i påsken fra 114 Netto-butikker
Slagelse - 20. marts 2018 kl. 09:13
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Masser af mad tæt på eller udløbet på dato blev ved juletid delt ud til værdigt trængende i stedet for at gå til spilde i skraldespanden. Nu gælder det den nært forestående påske, hvor butikkers lukkedage også giver mad i overskud.

arrow Læs også: Madspild-kampagne leder efter lokaler

114 Netto-butikker har indgået et samarbejde med Stop Spild Lokalt og Kirkens Korshær om skærtorsdag den 29. marts at levere overskudsvarer til administratorer fra Stop Spild Lokalts Facebookgrupper, som sørger for uddeling til værdigt trængende i 15 danske byer inklusiv Korsør, hvor Rasmus Erichsen tog initiativ til Stop Spild Lokalt for godt et år siden.

- At vi her i påsken kan ramme en ny stor aftale, hvor vi sikrer overskudsmad er kæmpe stort for os, og vi er utroligt taknemmelige for, at vi kan samarbejde på tværs af organisationerne for at gøre en forskel for vores medmennesker og vores planet. Vi håber på, at det bliver en stor succes, og at der vil være en stor opbakning fra modtagere og alle andre, siger Rasmus Erichsen.

Der uddeles varer fra Netto via Stop Spild Lokalt i følgende byer: Korsør, København, Amager, Ringsted, Sorø, Fredericia, Odense, Vejle, Århus, Aabenraa, Randers, Hjørring, Esbjerg, Helsingør og Ringkøbing.

Udover disse 15 steder, vil der være uddelinger i 65 byer mere, hvor varerne stammer fra Føtex, Rema 1000 og andre butikker, oplyser Rasmus Erichsen.

arrow Stop Spild Lokalt anmeldes til myndigheder
07. februar 2018 kl. 07:02 Opdateret: kl. 15:51
arrow Stop Spild uddeler gratis nytårsmad
30. december 2017 kl. 12:31 Opdateret: kl. 17:16
arrow 15.000 modtog 78 ton julemad for en halv mio. kroner
24. december 2017 kl. 10:36 Opdateret: kl. 11:29

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk