13. juli 2020
Det er den 46-årige Mette Mandrup, der fra 1. januar 2020 overtager posten som generalsekretær i Dansk Firmaidrætsforbund. Hun har derfor sagt sit job op. Stillingen genbesættes ikke lige om hjørnet.
Det er den 46-årige Mette Mandrup, der fra 1. januar 2020 overtager posten som generalsekretær i Dansk Firmaidrætsforbund. Hun har derfor sagt sit job op. Stillingen genbesættes ikke lige om hjørnet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredje centerchef siger farvel: Erstattes ikke foreløbigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredje centerchef siger farvel: Erstattes ikke foreløbigt
Opdateret 20. november 2019 kl. 07:06
Slagelse - 20. november 2019 kl. 06:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mette Mandrup, der siden 2015 har været chef for Center for Kultur, Fritid og Borgerservice, har fået nyt job. Hun er dermed den tredje centerchef på kort tid, der forlader kommunen.

arrow Læs også: Slagelse vil skære direktionen væk

Hendes farvel skyldes dog hverken ubehag eller trang til bare at smutte, men den kendsgerning, at hun har fået tilbudt »drømmejobbet« som generalsekretær for Dansk Firmaidrætsforbund med kontor i Nyborg.

Her starter hun til nytår, hvor hun afløser Jan Steffensen, der går på efterløn.

Peder Bisgaard, der er formand for Dansk Firmaidrætsforbund med 380.000 medlemmer fordelt på 80 foreninger, er meget glad for, at Mette Mandrup nu skal stå i spidsen for firmaidrættens ansatte.

- Med Mette Mandrup får vi en visionær og resultatskabende leder. Jeg er sikker på, at hun vil tilføre nye ideer og perspektiver til både ansatte og frivillige, siger formanden, der får en generalsekretær, der også er vellidt i Slagelse.

Her er der ærgrelse, men også respekt for centerchefens farvel.

- Det er altid ærgerligt at sige farvel til dygtige, kompetente medarbejdere. Men jeg har også fuld forståelse for, at hun ønsker at gå andre veje, siger borgmester John Dyrby Paulsen (S).

Kommunaldirektør Frank E. Andersen havde også gerne set, at Mette Mandrup blev på posten, men han lægger heller ikke skjul på, at hun selvfølgelig skal sige ja til et sådant tilbud.

- Vi ønsker hende stort tillykke. Vi er stolte på hendes, men også vores egne vegne over, at vi har medarbejdere, der rekrutteres til sådan nogle topjob. Det er stort, siger Frank E. Andersen.

Ifølge kommunaldirektøren bliver stillingen som centerchef ikke slået op igen lige om hjørnet.

Det samme er tilfældet med børne- og ungechef Per Kensø, der har fået nyt job i Ballerup Kommune pr. 1. november, og Thomas Knudsen, handicap- og psykiatrichef, der stopper i Slagelse Kommune om to uger, fordi han tiltræder en direktørstilling i Faxe Kommune.

Deres ansvarsområder har henholdsvis kommunaldirektøren selv og børne- og ungedirektør Vini Lindhardt overtaget - i hvert fald mens man venter på, at organisationsprojektet og ændringen af strukturer er sendt til politisk behandling i december.

- Stillingen bliver ikke genopslået før efter nytår. Vi skal se på, hvordan det hele skal organiseres fremadrettet. Der vil være en overgangsperiode, hvor vi skal se på, hvordan Mette Mandrups opgaver kan løses, forklarer han.

arrow Passioneret centerchef siger op: Nu får hun sved på panden
19. november 2019 kl. 10:47 Opdateret: kl. 11:14
arrow Centerchefer siger farvel: Stillinger genbesættes ikke
25. oktober 2019 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:23
arrow Farvel til endnu en centerchef
12. oktober 2019 kl. 17:00 Opdateret: kl. 17:42
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk