16. september 2019
Politikere sikrer Slagelse Festuge et treårigt tilskud. Foto: Evan Hemmingsen
Politikere sikrer Slagelse Festuge et treårigt tilskud. Foto: Evan Hemmingsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Treårigt tilskud sikrer en mere farverig festuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Treårigt tilskud sikrer en mere farverig festuge
Slagelse - 20. august 2018 kl. 06:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Festuge har de seneste 18 år skabt en begivenhedsrig og festlig sommeruge i Slagelse by. Og med årets besøgsrekord på omkring 40.000 har festugen markeret sig som et samlingspunkt for kommunen og resten af Vestsjælland.

arrow Læs også: Den største festuge nogensinde

Det skal festugen fortsat være, og derfor har kultur- og fritidsudvalget samt erhvervs- og teknikudvalget stået for en samlet bevilling over de næste tre år.

Pengene gør det nu muligt at inddrage flere af kommunens foreninger, lokale fødevareproducenter og så videre i festugens aktiviteter, og samtidig sikrer tilskuddet et større udvalg af koncerter og aktiviteter for gæsterne.

- Vi er rigtig glade for, at vi nu sammen med erhvervs-og teknikudvalget kommer på banen med et treårigt tilskud, som fortsat understøtter Slagelse Kommune som et kraftcenter inden for kultur, uddannelse og handel, siger formand for kultur-og fritidsudvalget Jørgen Andersen (S).

Også hos Slagelse Festuge bliver nyheden om de nye midler modtaget positivt.

- Som formand for Slagelse Festuge er jeg for støtten. Med et lille sekretariat primært båret frem af frivillige ildsjæle, er pengene afgørende for, at vi fortsat kan udvikle festugen. Et af de nye tiltag er et advisory board, hvor eksperter løbende vil komme med gode råd. På den måde kan vi nu i langt højere grad række ud efter relevante aktører, som i fællesskab skal sikre en byfest med et højt niveau af aktiviteter og koncerter, siger formand for Slagelse Festuge Jette Kjerulff.

Pengene er fordelt over tre år, hvor den årlige sum fra 2018 og frem til 2021 vil være henholdsvis 400.000 kroner, 350.000 kroner og 300.000 kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk