4. juni 2020
Jacob Vestergaard fra ejendomsfirmaet Atlantia, der her ses sidste år i forbindelse med nedrivning af den tidligere Sericol-fabrik, som skal erstattes af boliger, er en af de tre nominerede til Slagelse Erhvervsråds Initiativpris. De øvrige er det relativt nye anlægsgartnerfirma Optimus Anlæg og det gamle hæderkronede firma Grønvold & Schou. Foto: Thomas Olsen
Jacob Vestergaard fra ejendomsfirmaet Atlantia, der her ses sidste år i forbindelse med nedrivning af den tidligere Sericol-fabrik, som skal erstattes af boliger, er en af de tre nominerede til Slagelse Erhvervsråds Initiativpris. De øvrige er det relativt nye anlægsgartnerfirma Optimus Anlæg og det gamle hæderkronede firma Grønvold & Schou. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre i spil til Slagelse Erhvervsråds Initiativpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre i spil til Slagelse Erhvervsråds Initiativpris
Slagelse - 16. oktober 2019 kl. 22:14
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Kommune: For 19. gang uddeles Slagelse Erhvervsråds Initiativpris, når erhvervslivet mødes ved den årlige ErhvervsAward fredag 8. november på Gardehusarkasernen i Slagelse.

De tre nominerede kandidater til Slagelse Erhvervsråds Initiativpris 2019 er:

o Optimus Anlæg
o Grønvold & Schou

o Atlantia
Optimus Anlæg A/S holder til på Gårdagervej 1C i den vestlige udkant af Slagelse. Der er tale om et anlægsgartnerfirma, som blev etableret i juli måned 2015, og det har siden sin start gennemført en række spændende projekter i et tæt samarbejde med kunderne. Virksomheden udfører og leverer deres ydelser, med udgangspunkt i værdigrundlaget KANT: Kvalitet, Ansvarlighed, Nærhed og Troværdighed.

Optimus Anlæg A/S har specialiseret sig indenfor 4 kerneområder: Nyanlæg, renoveringer, grønne tage og LAR/kloakering. (LAR står for lokal afledning af regnvand).

- Slagelse Erhvervsråd har nomineret Optimus Anlæg A/S på baggrund af en række positive økonomiske og personalemæssige nøgletal, hedder det i begrundelsen.

Grønvold & Schou blev stiftet i 1873 og er dermed én af kommunens ældste virksomheder.

Der er tale om en moderne trælastvirksomhed beliggende på Sorøvej i Slagelse, som hele tiden afsøger nye måder at udvikle og forbedre deres services, produktsortiment og forretningsgange.

Grønvold & Schou råder i Slagelse over i alt 19.000 kvadratmeter bygninger, hvoraf 12.000 kvadratmeter er salgsarealer. Gørlev Trælast som blev opkøbt i 1979 omfatter 3.500 kvadratmeter.

- Trælastbranchen er et vanskeligt og stærkt konkurrencepræget marked at drive forretning på med meget store og kapitalstærke konkurrenter. Trods dette har Grønvold & Schou formået at vækste både på antallet af ansatte og økonomisk. Med opkøbet af Hørve Byggecenter i november 2018 er Grønvold & Schou blevet betydeligt styrket som en væsentlig markedsaktør på Vestsjælland, står der i nomineringen.

Atlantia har hovedkvarter på Rugvænget 9 i Slagelse og ejer og udlejer lejemål i Slagelse, primært beboelse men også en del erhverv. Alle lejemål ligger tæt på centrum.

Virksomheden ejes af Jacob Vestergaard og omfatter et lille team på tre administrative medarbejdere og fem viceværter, som alle arbejder tæt sammen om at løse dagligdagens mange udfordringer.

Firmaets slogan er »Det er godt at bo godt«, og dækker over visionen om, at alle lejere skal føle sig godt tilpas.

- Slagelse Erhvervsråd har nomineret Atlantia på baggrund af virksomhedens store betydning for udbuddet af private lejemål i Slagelse og for det store arbejde med at opgradere lejeboliger til moderne standarder. Det betyder, at Slagelse by også er et attraktivt sted at bo for det publikum, som ikke ønsker at eje men at leje, står der at læse i begrundelsen for nomineringen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk