23. oktober 2019
Trods et drillende langstrakt ombygningsprojekt har både Danske Banks filialdirektør  Dennis Kristjansen (tv) og indehaver af home Korsør Steen Grosen tommelfingrene op for de nye lokaler.
gallery icon

Se billedserie

Trods et drillende langstrakt ombygningsprojekt har både Danske Banks filialdirektør Dennis Kristjansen (tv) og indehaver af home Korsør Steen Grosen tommelfingrene op for de nye lokaler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To døre i ny samlet boligbank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To døre i ny samlet boligbank
Slagelse - 12. april 2019 kl. 10:14
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sammenflytningen mellem Danske Bank og ejendomsmæglerfirmaet home i centrum af Korsør på Caspar Brands Plads 9 blev torsdag eftermiddag fejret med reception i de ombyggede lokaler. Danske Bank fraflyttede dem, da de i februar 2017 lukkede deres afdeling i Korsør efterladende sig pengeautomat og mødelokale. Sidstnævnte er nu blevet til tre, hvortil der er egen indgang, så man ikke nødvendigvis skal »købe et hus« hos home for at komme til møde med sin bank.

- Danske Bank genåbner faktisk i flere og flere byer med faciliteter som dem her i Korsør, fordi vores kunder gerne vil mødes med os lokalt. Møderne her i Korsør bestiller man via sin netbank. Og så sender vi den medarbejder med størst viden om det konkrete emne, siger Dennis Kristjansen, der er filialdirektør i Slagelse.

Indehaver af home i Korsør Steen Grosen er yderst tilfrreds med den nye adresse, som afløser for den mangeårige på Torvet.

- Her er meget større synlighed. Det roser vores kunder også, siger Steen Grosen. Han nikker bekræftende, da Dennis Kristjansen fortæller om et langstrakt og særdeles drillende ombygningsprojekt.

Men ifølge begge har bøvlet været det hele værd. Lokalerne for Korsørs nye boligbank er blevet rigtig gode og brugbare.

Om ikke længe vil resten af stueetagen på adressen vært fyldt ud med medarbejdere fra Søfartsstyrelsen, der også har lejet sig ind på hele anden sal i bygningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk