17. juni 2021
Som første student fik Anna Yttreland Lundemann til opgave at hejse skolens flag sammen med vicerektor Søren Keller. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Som første student fik Anna Yttreland Lundemann til opgave at hejse skolens flag sammen med vicerektor Søren Keller. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidlig første student

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidlig første student

Corona årsag til at 19-årige Anna Yttreland Lundemann fra Korsør fik studenterhuen på allerede fredag på Slagelse Gymnasium.

Opdateret 11. juni 2021 kl. 13:02
Slagelse - 11. juni 2021 kl. 12:31
Af Arne Svendsen

Corona påvirker meget, og den slemme virus har også medvirket til, at man på Slagelse Gymnasium kunne præsentere årets første student allerede fredag.

- Det er noget tidligere, end vi plejer, men corona har betydet forskellige eksamens-omlægninger, og derfor kom den første student fredag. De næste kommer først i næste uge, fortæller vicerektor Søren Keller.

Årets første student blev 19-årige Anna Yttreland Lundemann fra Korsør, der går i 3.n. Som det sidste fag var hun oppe i matematik på A-niveau, og det indbragte et flot 10-tal, som straks blev fejret af familie og veninderne fra klassen.

- Det har da krævet en del disciplin at komme igennem, da jeg jo har siddet hjemme foran min skærm det meste af tiden, men det er gået godt, og mine karakterer indtil nu er gode. Jeg mangler dog lige at få de sidste to at vide, fortæller Anna, der nu ser frem til et velfortjent sabbatår.

Hun har endnu ingen planer om, hvad hun vil lave efter dette år.

Som traditionen byder fik hun overdraget hvervet med at hejse skolens flag i samarbejde med vicerektor Søren Keller, da huen var sat på hovedet. Her måtte der hives godt til for at få det store flag til tops på den store stang.

Stolte forældre

- Vi er så stolte af hende. Hun har arbejdet rigtig godt, lød det anerkendende fra forældrene Thomas og Vibeke.

De fortæller, at datteren går på en linje med hovedfagene engelsk og samfundsfag, og at hun har taget hele fem fag på A-niveau.

Det berettigede hende egentlig til at få en speciel sort studenterhue, men det har hun dog ikke ønsket.

Forældrene fortæller videre, at datteren også er en meget aktiv danser på Dansegulvet i Slagelse, ligesom hun har medvirket i musical på gymnasiet.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk