18. januar 2021
Nøglerne til restaurant Laguna overdrages af formanden for Korsør Lystbådehavn Henrik Hjort (th) til ægteparret Keezah og Mikael Düz . Åbningen sker søndag den 2. juni. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Nøglerne til restaurant Laguna overdrages af formanden for Korsør Lystbådehavn Henrik Hjort (th) til ægteparret Keezah og Mikael Düz . Åbningen sker søndag den 2. juni. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt på genåbning efter voldsom brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt på genåbning efter voldsom brand
Slagelse - 25. maj 2019 kl. 13:00
Af Helge Wedel

Åbningen har været længe ventet af gæster, der allerede booker borde. Menuændringer venter i helt nye lokaler efter den voldsomme brand. Ros til Rigshospitalets brandsårsafdeling. Kaffe og kage for 10 kr. søndag den 2. juni.

Frituren eksploderede, så kokken Mikael Düz og ægtemand til bestyreren af restaurant Laguna i Korsør Lystbådehavn Keezah Düz blev voldsomt forbrændt i ansigtet, på hænder, arme og ben - også fordi han i første omgang forsøgte at bekæmpe ilden. Men han måtte opgive og med sit tøj i flammer løbe over til den nærliggende strand og kaste sig i Storebælt. Branden bredte sig hurtigt og gav omfattende skader i restauranten, som gæsterne måtte flygte fra om aftenen den 17. august 2018.

Nu venter endelig genåbningen af restauranten. Formanden for Korsør Lystbådehavn Henrik Hjort har overdraget nøglerne til 32-årige Keezah Düz og 43-årige Mikael Düz.

- Vi glæder os så meget. Første åbningsdag bliver søndag den 2. juni, hvor vi mellem 14 og 17 byder på kage og kaffe for ti kroner, så alle kan komme og se den helt nye restaurant, hvor vi dog først får de nye møbler om godt en måned, siger Keezah Düz. Hun har siden branden haft fuldtidsjob på hotel Comwell i Køge, hvor hun har stået for restaurant og konferencer.

Ægteparret har stor ros til brandsårsafdelingen på Rigshospitalet, der stod for flere meget vellykkede hudtransplantationer, hvor hud fra Mikael Düzs lår blev flyttet ned på de forbrændte underben og på hans arme, så der næsten ikke er noget at se i dag.

- De er virkelig dygtige på Rigshospitalet. Jeg har næsten ingen gener i dag, men skal selvfølgelig sørge for ikke at få for meget sol på de forbrændte områder, siger Mikael Düz, der var indlagt i tre uger.

Keezah Düz oplyste fredag til Sjællandske, at hun efter to personalesamtaler regner med at have hele personalet på 20 personer inklusiv faguddannet kok på plads til betjeningen af de omkring 50.000 gæster, der årligt besøger restauranten.

Ændringer på menukortet bebuder hun også.

- Vi har lyttet til vores kunder, så blandt andet spændende fisk og hjemmelavet bernaise venter. Vi siger farvel til pizzaerne, men beholder vores populære burgere, siger Keezah Düz.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk