18. november 2017
Den 25-årige bager Dan Mejsner med tegninger over, hvordan bageri og café skal indrettes. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Den 25-årige bager Dan Mejsner med tegninger over, hvordan bageri og café skal indrettes. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesbager åbner sin femte butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesbager åbner sin femte butik
Slagelse - 28. oktober 2017 kl. 06:23
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Konkurrencen om bagerbrød skærpes i Korsør.

Den succesfulde 25-årige bager Dan Mejsner håber inden jul at åbne »Mejsners Bageri« i den tidligere cykelforretning på hjørnet af Tårnborgvej og Lilleøvej, hvor også tidligere et pengeinstitut og værtshuset »Broen« havde adresse.

Bagerbutikken i Korsør bliver den femte på blot fire år, som den unge bager åbner.

- Vi har længe leveret smørrebrød og sandwich til kunder i Korsør fra vores forretning i Priorgade i Slagelse, så jeg er helt sikker på, at der også er kunder til vores bagerbrød, hvor konceptet er høj kvalitet, siger Dan Mejsner til Sjællandske.

Adressen på Tårnborgvej har ifølge Dan Mejsner den helt perfekte beliggenhed lige ved en hovedfærdsels- åre med parkeringsmuligheder.

Fra bageriet er der udsigt til Halsskovbroen og havnen. Et udsigtsplus idet bageriet også kommer til at rumme en café med plads til 10-15 gæster.

- Hvad er årsagen til din store succes med to butikker i Slagelse, en i Næstved, en i Glumsø og nu også en i Korsør?

- Min passion for godt bagerbrød. Min tro på at når man giver kunder mulighed for at vælge og betale for kvalitet, så gør de det, siger Dan Mejsner, der selv er uddannet bager.

Mel under sine barnefødder har han fået i bagerier, som hans mor tidligere har drevet i bl.a. København. Dan Mejsner bor i dag ovenpå bageriet i Priorgade i Slagelse sammen med sin kæreste. Børn har der endnu ikke været tid til at tænke på.

- I stedet for selv at stå i bageriet hver nat, så har jeg valgt at holde mit fokus på vores forretningskoncept og udvikle det, siger Dan Mejsner. Han joker lidt med, at man egentlig ikke kan vide, om han er dygtig eller blot heldig, men han glæder sig over, at hans koncept virker godt.

I bageriet i Korsør bliver der omkring seks fuldtidsstillinger. Herefter er den unge bager arbejdsgiver for samlet cirka 100 ansatte.

Brødet i »Mejsners Bageri« på Tårnborgvej bliver bagt i bageriet, men er fremstillet som halvfabrikata i bageriet i Slagelse. En større ombygning går nu i gang med håb om åbning inden jul.

I vinduerne er der allerede nu ophængt tegninger, der viser, hvordan bageri og café kommer til at se ud.

Åbningstiderne bliver 06.00-17.00 alle ugens dage.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk