18. september 2019
16 procent af de studerende, der starter på Professionshøjskolen Absalon i Slagelse, er tilflyttere. Og hele 70 procent af  dem ender med at blive boende i Slagelse i hvert fald et år efter, de har endt uddannelsen.
16 procent af de studerende, der starter på Professionshøjskolen Absalon i Slagelse, er tilflyttere. Og hele 70 procent af dem ender med at blive boende i Slagelse i hvert fald et år efter, de har endt uddannelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Studerende bliver boende i Slagelse efter uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Studerende bliver boende i Slagelse efter uddannelse
Slagelse - 10. januar 2019 kl. 06:30
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16 procent flytter til Slagelse Kommune, når de starter på Professionshøjskolen Absalon i Slagelse. Og hele 70 procent af de studerende ender med at blive boende i Slagelse i hvert fald et år efter, de har endt uddannelsen.

Det viser en ny rapport fra Damvad Analytics, der blandt andet har undersøgt, hvorvidt de studerende på landets professionshøjskoler bliver boende i den by, de har studeret i. Rapporten tager udelukkende udgangspunkt i professionshøjskolerne.

Slagelse topper listen af mellemstore byer, som er bedst til at fastholde de færdiguddannede. Og det glæder borgmester John Dyrby Paulsen (S).

- Det handler om, at vi gør noget aktivt for at gøre Slagelse til en attraktiv studieby, og vi skal turde investere i netop det område, fortæller borgmesteren.

Læs mere i dagens Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk