18. oktober 2019
De seneste mange måneders frustrationer hos personalet på Agersø- og Omøfærgerne endte forleden med en grundstødning, da en skibsfører på grund af efter sigende stress-relateret søvnmangel faldt i søvn på sin vagt.
De seneste mange måneders frustrationer hos personalet på Agersø- og Omøfærgerne endte forleden med en grundstødning, da en skibsfører på grund af efter sigende stress-relateret søvnmangel faldt i søvn på sin vagt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stresset skibsfører faldt i søvn: Færge grundstødt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stresset skibsfører faldt i søvn: Færge grundstødt
Opdateret 14. december 2018 kl. 09:25
Slagelse - 14. december 2018 kl. 06:04
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endnu en sygemelding blandt personalet på Agersø- og Omøfærgerne er sket, efter at en skibsfører, ifølge sig selv på grund af stress, faldt i søvn på sin vagt på Agersøfærgen fredag den 7. december.

arrow Læs også: Konflikt om færger: - Personale har ikke vist vilje til dialog

En potentiel meget farlig situation, der heldigvis kun førte til, at Agersøfærgen gik på grund mellem Stigsnæs Havn og kulkajen ved Stigsnæsværket. En sag, der efterfølgende er rapporteret til de relevante myndigheder.

Den pågældende medarbejder faldt efter, hvad Sjællandske erfarer, i søvn på sin vagt, fordi han længe ikke har sovet ordentligt om natten på grund af den store usikkerhed om færgedriften - blandt andet i forhold til personalets fremtidige vagtplaner.

Der er nu ifølge fagforbundet FOA tre sygemeldte medarbejdere på Agersø- og Omøfærgerne ud af en stab på knap 20, hvilket giver et øget pres på de tilbageværende medarbejdere.

Der er fortsat forhandlinger i gang mellem FOA, Korsør Havn og den fungerende tillidsmand for færgerne med henblik på de fremtidige arbejdsforhold.

arrow Kritik af arbejdsvilkår på færger
14. december 2018 kl. 05:01 Opdateret: kl. 18:52
arrow Frustrationer hos færgepersonale spidser til
08. november 2018 kl. 17:15 Opdateret: kl. 19:13

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk