23. marts 2019
Store dele af Slagelse midtby var i går mørkelagt. Her ses Mariendals Alle under mørkelægningen i går. Foto: Carsten Lysdal
Store dele af Slagelse midtby var i går mørkelagt. Her ses Mariendals Alle under mørkelægningen i går. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store dele af by blev mørkelagt: Nu er fejlen fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store dele af by blev mørkelagt: Nu er fejlen fundet
Slagelse - 20. september 2018 kl. 11:22
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere måtte onsdag have gang i lommelygter og lys, da strømmen pludselig gik i Slagelse midtby omkring 19.30 og først kom igen omkring klokken 20.50.

arrow Læs også: Strømafbrydelse havde nær kostet film-premiere

Årsagen skal findes i en fejl på et jordkabel, oplyser SK Forsyning, men de arbejder stadig på at lokalisere, hvad der helt konkret er sket.

- Vi skal nu i gang med et større arbejde, for en fejl på et jordkabel kan være forårsaget af flere ting, og det arbejder vi lige nu på at få klarlagt, fortæller presseansvarlig Malene Sadowski fra SK Forsyning.

Hun oplyser, at det blandt andet kan være gravearbejde, der kan være årsag til det, hvis tegningerne af rørene i jorden ikke er opdateret.

Det kan dog være et større arbejde at få klarlagt årsagen til det defekte jordkabel, hvorfor undersøgelsen kan tage en dag eller to.

arrow Strømmen røg: Slagelse gik i sort
19. september 2018 kl. 19:56 Opdateret: kl. 21:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk