17. oktober 2019
Vind var der en del af i 2015, men i dag bliver den ganske svag og med tørvejr og sol store dele af dagen. Perfekte forhold til familie- og fiskehygge ved kajen. Privatfoto
Vind var der en del af i 2015, men i dag bliver den ganske svag og med tørvejr og sol store dele af dagen. Perfekte forhold til familie- og fiskehygge ved kajen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Større forsalg til dagens havnemede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Større forsalg til dagens havnemede
Slagelse - 25. maj 2019 kl. 06:29
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solen titter frem og vinden tager af til næsten igenting, når den 25. udgave af Korsør Havnemede i dag lørdag den 25. maj med et brøl fra Koen klokken 13 går i gang og fortsætter til det afsluttende brøl klokken 18.

Interessen for at deltage har været større i år end i 2018.

- Vi har på forhånd solgt 250 billetter mod 216 i fjor, siger Flemming Lundberg Petersen til Sjællandske. Han er formand for Korsør Lystfiskerforening og Korsør Havnemede. Billetter kan købes på Den Gl. Banegårdsplads fra klokken 10 og frem til 16.

Via sponsorer både i Korsør og andre byer er der samlet et rekordhøjt antal præmier på 135 til en værdi af 122.000 kroner. De deles ud fra klokken 19 i Gryden på Korsør Fæstning. En del til de største fisk. Andre til mærkelige fangster og hændelser mens rigtige mange uddeles via lodtrækning på deltagerbeviserne. Er man ikke til stede ned deltaagerbeviset, så trækkes der lod igen.

Det koster 100 kroner at deltage. Der må fiskes med op til tre kroge på et lod, der sænkes ned på bunden. De lukkede dele af havnen er åbnet, så der er omkring to kilometer havnekaj at fiske fra.

Flemming Lundberg Petersen håber på op imod 800 deltager til den folkelige fiskekonkurrence - den største af sin slags i Danmark. Rekorddeltagelsen er på 847.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk