16. februar 2019
Sådan kommer man igennem et "spindelvæv" ved fælles hjælp. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Sådan kommer man igennem et "spindelvæv" ved fælles hjælp. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spindelvæv giver fællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spindelvæv giver fællesskab
Slagelse - 18. august 2018 kl. 10:22
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvide snore er spændt ud på kryds og tværs mellem nogle træer ved Slagelse Gymnasium. En flok elever bliver instrueret i, at de alle sammen skal igennem spindelvævet, og at hvert hul i vævet kun må bruges én gang. Den slags kræver samarbejde, og det beviste eleverne, at de magtede fint, da spindelvævs-udfordringen var en af ni poster for 1. g'erne og 1. HF'erne ved idrætsdagen i går.

Da der til sidst kun var huller et stykke over jorden tilbage, løftede de da bare hinanden op på den ene side af snorene og tog imod hinanden på den anden side.

Idrætsdagen var en nyskabelse, og en gruppe af eleverne var begejstrede:

- Det er fedt. Det giver et godt fællesskab, for man kommer tættere på mennesker, man ikke kender, lød det nærmest i kor fra flokken, der blandt alle poster betegnede stoleleg og billedleg som de sværeste.

En anden opgave for de nye elever var en form for stilleleg, hvor det gjaldt om siddende med bind for øjnene overhovedet ikke at røre sig eller sige en lyd i, hvad der føltes som en evighed.

2. g'erne og 2. HF'erne udfoldede sig ikke på hjemmebanen ved gymnasiet. Deres udfoldelser foregik henholdsvis på kaserneområdet og på Gerlev Idrætshøjskole.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk