18. november 2018
En glad Jytte Knuth med præmien for mange års stædig kamp for at få lys i Enghaveparken. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

En glad Jytte Knuth med præmien for mange års stædig kamp for at få lys i Enghaveparken. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snart er der lys til at samle hundelorte op i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart er der lys til at samle hundelorte op i
Slagelse - 14. februar 2018 kl. 07:06
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 2007 har der været ønsket og arbejdet med at få lys i den 750 meter lange Enghaveparken i Vemmelev mellem Smedevej og Vejsager. Om godt en uge ventes de 20 fire meter høje lamper med LED-lys at være sat op og oplyse stien i parken efter mørkets frembrud.

- Det er bare så godt. For her er bælgravende mørkt, når solen er gået ned, så det er et meget utrygt sted at færdes for både skolebørn og voksne. Og kan lyset også hjælpe de hundejere, der har lidt svært ved at samle deres hundes efterladenskaber op, ja så er det da bare fantastisk, siger formand for Vemmelev Lokalråd Jytte Knuth med sit velkendte glimt i øjet.

Opsætningen af lamperne og nedgravning af kablerne sker i et samarbejde mellem Slagelse Kommunes entreprenørservice og lokale håndværkere. Selv om det er halvkoldt at arbejde udendørs, så har det arbejdende folk kunne nyde hver dag klokken 14 at få serveret kaffe og hjemmebag, siden arbejdet gik i gang for godt en uge siden.

- Jamen, de fortjener altså at blive lidt forkælede, så jeg har sørget for at komme med kaffe, kage eller hjemmebag hver dag, siger den aktive lokalrådsformand.

Jytte Knuth er også i fuld gang med at sælge sponsorater til belysningen. Det koster 3500 kroner at få et klistermærke med sit firmanavn på en lampestander.

- Jeg nærmer mig at have solgt til halvdelen af de 20 lamper, siger Jytte Knuth.

Driften og betalingen for forbruget af strøm skal Vem-melev Lokalråd sørge for.

- Jeg får nedsat et beslysningslaug til det praktiske. Det koster cirka 4000 kroner årligt i strøm at have lys i parken, siger Jytte Knuth.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk