26. marts 2019
Det fine sommervejr, som blandt andet kan nydes ved Stillinge Strand som her, får en god del af æren for, at turistsæsonen 2018 ser ud til at blive endnu bedre end de foregående år. Arkivfoto:  Anders Ole Olsen
Det fine sommervejr, som blandt andet kan nydes ved Stillinge Strand som her, får en god del af æren for, at turistsæsonen 2018 ser ud til at blive endnu bedre end de foregående år. Arkivfoto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sløv start vendt til turistboom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sløv start vendt til turistboom
Slagelse - 12. juli 2018 kl. 08:09
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil videre forrygende. Det er de ord, direktør Jens Müller, VisitVestsjælland, omgående slynger ud, når man spørger til, hvordan turistsæsonen arter sig i Slagelse-området samt Kalundborg og Sorø, som turistselskabet også dækker. Han har ikke konkrete data endnu men tør godt sige, at det nu tegner til endnu en rekordsæson for turist-overnatninger i vestsjællandske sommerhuse såvel som på hoteller, campingpladser og andre steder. I hvert fald i Slagelse og Kalundborg.

- Vi er glade. Det tegner til endnu et rekordår, og det er i almindelighed svært at bevare pessimismen i sådan et vejr, siger Jens Müller, som tidligere på året godt kunne have sine bange anelser, hvad sommerhus-udlejningen angik. I februar-marts så det rimelig sløvt ud med bookingen af sommerhuse. Sådan var det også på landsplan, hvor specielt de tyskere, der booker et dansk feriehus år efter år, var trofaste nok, men de lidt mere spontane typer var længere om at få reserveret deres feriehus ved Sjællands vestkyst.

- Bookingmønstret har været lidt anderledes end tidligere år, men det ser meget lovende ud igen, og vi ligger nu pænt foran sidste år, både hvad angår sommerhus-udlejningen og de andre overnatningsformer, siger Jens Müller til Sjællandske.

Han er ikke i tvivl om, at det i høj grad er den usædvanligt lange periode med udpræget ferievejr, der har fået blandt andre danskerne til at blive hjemme i ferien.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk