20. november 2017
Det er primært vogne fra Cirkus Arena Kasper Mortensen shiner op og sælger. Han er en ven af familien og det er da også i Cirkusland i Aarslev, at han restaurerer vognene. Foto: Per Christensen
Det er primært vogne fra Cirkus Arena Kasper Mortensen shiner op og sælger. Han er en ven af familien og det er da også i Cirkusland i Aarslev, at han restaurerer vognene. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelseaner har gjort cirkusvogne til sin hobby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelseaner har gjort cirkusvogne til sin hobby
Slagelse - 14. september 2017 kl. 12:34
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den ene vogn har Signe Lindkvist boet i, mens Bubber har boet i den anden. Den tredje er blevet brugt af Cirkus Arenas cirkusprinsesse Laura Berdino

Der er en historie bag flere af de seks cirkusvogne, som den 38-årige slagelseaner Kasper Mortensen har til salg hos DBA (Den Blå Avis).

Han har gjort det til sin hobby at opkøbe cirkusvogne og restaurere dem, fortæller han i et interview med DBA Guide.

Vognene er fra sidst i 70'erne og fra 90'erne. Det er primært vogne fra Cirkus Arena, som Kasper har shinet op. Det skyldes dels, at han er ven af familien, og dels fordi der ikke er så mange andre cirkus tilbage i Danmark.

Sammen med nogle kammerater piller Kasper typisk det indvendige ud og bygger vognene op igen med nye vægge, nyt gulv og ny strøm.

Nogle af de vogne, som Kasper har til salg, har han dog endnu ikke fået restaureret. Det gælder for eksempel den blå og gule vogn, som han har til salg inde på DBA til 35.000 kroner.

I dag bliver flere af de vogne, som Kasper har solgt, brugt til at have stående på sommerhusgrunde, som der ikke må bygges på. De fungerer lidt ligesom campingvogne - de er blot mere charmerende med deres kulørte fortid.

Også filmselskaber har været interesseret i en eller flere af Kaspers vogne. De tænker at bruge dem som kaffevogn eller en vogn til kostumeskift og makeup. Her er det jo praktisk, at vognen kan køres ud på lokationen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk