21. august 2019
Arrangementet, som er gratis, foregår i København den 28. februar, og det er målrettet forældre på barsel. Men alle med interesse for at flytte fra København er velkomne til at deltage, siger arrangørerne.
gallery icon

Se billedserie

Arrangementet, som er gratis, foregår i København den 28. februar, og det er målrettet forældre på barsel. Men alle med interesse for at flytte fra København er velkomne til at deltage, siger arrangørerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse på charmeoffensiv i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse på charmeoffensiv i København
Slagelse - 15. februar 2019 kl. 12:06
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Kom og få inspiration til et familieliv uden for byen. Hør, hvordan du kan få råd til både hus og have og samtidig få mere luft under vingerne - også økonomisk«.

Sådan lyder opfordringen i en invitation til forældre på barsel i København, som Slagelse, Odsherred, Kalundborg og Sorø Kommuner har sendt ud via Facebook. Målgruppen er unge familier i storbyen, der står midt i overvejelser om, hvordan de fremover vil leve deres familieliv.

Bosætningskonsulent i Slagelse Kommune, Signe Skovstrup Ethelberg, har været med til at arrangere:

- Målet er naturligvis at få især nybagte forældre til at se, hvor meget mere de egentlig kan få for pengene udenfor København, siger hun til Sjællandske.

- Har vi nu også boliger nok at tilbyde?

- Der er masser af ledige boliger i Slagelse Kommune. Både ejer- og lejeboliger, og det er også derfor, at vi har indgået et samarbejde med Arbejdernes Landsbank, som under arrangement fortæller mere om, hvad man reelt kan få for pengene udenfor hovedstadsområdet.

- Når børnene vokser - eller der måske kommer flere - så kan den lille to-værelses lejlighed i København hurtigt blive for trang. Det er så her, vi kan tilbyde rigtig meget plads for pengene, siger Signe Ethelberg.

Arrangementet foregår den 28. februar i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, der har holdt flere af den type events.

Med sig til København har kommunerne en række tilflyttere - blandt andre et af tidens »hotteste« navne: Anna Emma Haudal, der er kvinden bag tv-serien »Doggystyle«, som blev den mest streamede tv-serie på DR sidste år.

Hun skal ikke fortælle om tv-serien, men om sit valg om at flytte fra byen og tilbage til Odsherred, hvor hun er opvokset

Mens Odsherreds lokale kendis giver en personlig beretning under overskriften »Udkanten er sexet«, er der også mere praktisk og økonomisk rådgivningsbistand at hente ved barsels-arrangementet, som foregår på Nørrebro i lokaler oven på bageriet »Emmerys«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk