11. juli 2020
Hotelmanager Helena Hansen og økonomidirektør Ulrik Møllergaard fremviste forleden Hotel Only Sleep for Sjællandske. Efter Frederik d. 2 lukkede, så er Only Sleep det eneste lokale hotel - sammen med Lillevang og Golfhotellet.
gallery icon

Se billedserie

Hotelmanager Helena Hansen og økonomidirektør Ulrik Møllergaard fremviste forleden Hotel Only Sleep for Sjællandske. Efter Frederik d. 2 lukkede, så er Only Sleep det eneste lokale hotel - sammen med Lillevang og Golfhotellet.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse-hotel vil forbedre sit image

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse-hotel vil forbedre sit image
Slagelse - 02. november 2019 kl. 06:15
Af Tekst og foto: Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste lørdag bragte Sjællandske historien om, at der tilsyneladende stadig er prostituerede, som benytter Hotel Only Sleep ved Stop 39. Historien baserede sig på en anonym kilde samt en annonce, hvori en prostitueret åbenlyst benyttede samme adresse som hotellets. Avisen fik efterfølgende en invitation om at opleve hotellet ved selvsyn.

arrow Læs også: »Frække Tanja« er tjekket ud af Hotel Only Sleep

- Vi blev naturligvis kede af den negative omtale af hotellet, for vi prøver virkelig at opgradere hele området, siger økonomidirektør Ulrik Møllergaard og hotelmanager Helena Hansen, som begge tager imod foran hotellet.

- Jeg har været ansat her i 13 år, så jeg ved jo et og andet om stedet, fortæller hun med et stort smil.

Først og fremmest afviser hun den beskydning, som den anonyme kilde fremsatte i avisen for en uge siden:

- Der blev sagt, at vedkommende havde rettet henvendelse til receptionen om »problemer med prostituerede på hotellet«. Og det kan jeg klart afvise. Vi har ikke fået sådan en henvendelse, siger hun kategorisk efter at have talt med de øvrige ansatte.

Også hun er ked af det billede, som artiklen sidste lørdag tegnede af hotellet og enkelte gæster.

- Vi er netop nu i gang med en større proces, hvor hele hotellet bliver moderniseret. Nye værelser, nyt inventar - og et nyt restaurationstilbud lige ved siden af. Alt sammen med det formål at skabe nogle nye og bedre rammer for vores gæster, siger Helena Hansen.

Hverken hun eller Ulrik Møllergaard benægter, at der på et tidspunkt har været gæster på hotellet, som har forbindelse til prostitution. Det blev også dokumenteret efter en større retssag i maj måned, hvor en 21-årig mand fik 12 måneders ubetinget fængsel for bordelvirksomhed og afpresning.

- Når man driver et hotel som vores, er det ikke altid muligt at se, hvem der lejer sig ind. Det kan ske via nettet, og folk henter så deres nøgle i en nøgleboks. Mange lejer et værelse for en enkelt nat, og vi har ingen mulighed for se, hvem der reelt benytter det lejede værelse, fortæller de begge.

Sjællandske får herefter en større rundvisning på både hotel og den nærliggende restaurant Cafe 39, og det er tydeligt at se, at ejeren af stedet siden 1. september sidste år, JN Meat, gør sig store anstrengelser for at forbedre stedets udseende og image. Blandt andet ved en bedre kontrol i receptionen, som tidligere lå på den nærliggende tankstation. I dag er receptionen en del af hotellet og er åben fra 8-22. Flere af værelserne på hotellet er nyrenoverede og virker indbydende.

- De bedste værelser (til to personer) koster 1295 kroner for en overnatning, mens de ældre værelser koster 795 kroner, fortæller Ulrik Møllergaard.

Alle steder fremstod hotellet pænt, ryddeligt og rent. Og den korte tur til den nærliggende restaurant gav ligeledes et positivt indtryk, hvor der lå højt belagt smørrebrød til gæsterne - og flere tilbud om det specielle sashi-kød, som JN Meat er blevet præmieret for rundt om i verden.

- Vi har netop ansat en ny køkkenchef og holder åbent hus i Cafe 39 på næste fredag (den 8. november, red.) mellem klokken 12 og 20. Vi håber, at rigtig mange vil kikke forbi og se, hvad vi kan tilbyde, slutter hotelmanageren og økonomidirektøren.

arrow Prostituerede fornøjer fortsat kunder på Slagelse-hotel
26. oktober 2019 kl. 06:25 Opdateret: kl. 19:34
arrow Afpressede prostituerede på lokalt hotel: Her er dommen
16. maj 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 07:32
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk