9. juli 2020
Bandet Soulman Group blev grundlagt i Slagelse for to år siden. Den 7. februar er musikerne at finde på grandprix-scenen i Aalborg. 
Fra vores egen verden - trommerne i bandet betjenes i øvrigt af Slagelse-redaktionens nye medarbejder, Carsten Lysdal.
Bandet Soulman Group blev grundlagt i Slagelse for to år siden. Den 7. februar er musikerne at finde på grandprix-scenen i Aalborg. Fra vores egen verden - trommerne i bandet betjenes i øvrigt af Slagelse-redaktionens nye medarbejder, Carsten Lysdal.
Foto: THOMAS BROLYNG STEEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse-band stiller op ved Melodi Grand Prix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse-band stiller op ved Melodi Grand Prix
Opdateret 27. januar 2015 kl. 14:39
Slagelse - 26. januar 2015 kl. 09:48
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lokale Slagelse-band Soulman Group, som har musiceret med alverdens kopihits i Slagelse og omegn de seneste to år, har taget turen opad. Næste stop er Aalborg, hvor Dansk Melodi Grand Prix 2015 venter.

Soulman Group, som blandt andre tæller den tidligere X Factor-deltager Marcel Gbekle ved mikrofonen, har ved dette års grandprix skrevet en sang med titlen »Når Veje Krydses« og indspillet nummeret med den rene akustiske livelyd, som bandet til daglig ynder at fremtone i.

arrow Læs også: Funky sang fra Marcel med i grandprix

- Det er en dansk soul/funk-sang, som lyder af Soulman Group. Her bruger vi ikke noget computerteknik, men leverer musikken, som vi bedst kan lide den, fortæller 22-årige Marcel Gbekle, som er henrykt over at være blandt de ti deltagere ved årets danske grandprix.

- Jeg taler vist på hele bandets vegne, når jeg siger, at vi er superstolte. Vi har også en god sang, synes jeg. En sang, som handler om det at gribe chancen og møde nye mennesker. Og så er det en ørehænger, griner forsangeren, som sidste år sang kor for Basim, da han vandt grandprixet, men også tidligere har turneret med X Factor-gruppen Alien Beat Club.

Soulman Group er egentlig kendt for kopimusikken. Bandet, som blev støbt i Slagelse for to år siden, leverer dog i år et af i alt ti forskellige musikalske bidrag ved Dansk Melodi Grand Prix, som finder sted i Gigantium i Aalborg den 7. februar.

Læs mere i Sjællandske tirsdag

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk