28. september 2020
Kristian Vodder Svensson i gang med et af sine tidligere projekter. Nu er det Skælskør, der snart får glæde af hans kunstneriske evner.
Kristian Vodder Svensson i gang med et af sine tidligere projekter. Nu er det Skælskør, der snart får glæde af hans kunstneriske evner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skælskør får endnu en kunsttunnel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skælskør får endnu en kunsttunnel
Slagelse - 14. august 2020 kl. 10:47

Lørdag den 29. august mellem klokken 13-16 inviterer Skælskør Kunstforening og Skælskør År 2000 alle interesserede til indvielse af den nye kunsttunnel.

arrow Læs også: Den lille detalje i det store billede

Tunnelen går under Norvejen fra Skovvej til Noret ved Skælskør Nor Camping og Hytteudlejning.

Der vil i dagens anledning blive budt på kaffe samt te og en flødebolle samt til børnene sodavand fra Harboes Bryggeri. Bag udførelsen af projektet står den professionelle kunstner Kristian Vodder Svensson, som tidligere har lavet mange store spændende udsmykninger i hele landet.

Han er særlig kendt for »Den Spanske Trappe« i Sønderborg.

Det er ikke kun på ferniseringsdagen, der er noget at opleve. Hvis man kommer forbi tunnelen i ugerne op til, kan man være heldig at møde kunstneren i arbejde.

Han har desuden inviteret elever fra Skælskør Skoles Kunsttalentklassers kunst- og designlinje med i tilblivelsen af kunstværket. Skælskør Skole har foruden tilbud om en kunst- og designlinje for 7.-9. klasser også en særlig musiklinje, og i anledning af indvielsen har de lovet at sørge for god musikalsk underholdning på scenen. Dette sker efter åbningstalen, som borgmester John Dyrby Paulsen holder klokken 13.

Derefter vil det være muligt at komme på guidede rundvisninger i kunstværket under hensyntagen til de på tidspunktet anbefalede forsamlingsregler.

Der bliver uddelt billetter til alle interesserede efter "først til mølle"- princippet.

Skælskør Kunstforening og Skælskør År 2000 har fået hjælp til realisering af kunsttunnellen fra henholdsvis Flügger Farver, Skælskør Ejendomme A/S, Slagelse Kommune, Harboes Bryggeri, Slagelse Kommunes Entreprenørservice, Skælskør Turistforening, Skælskør Nor Camping og Hytteudlejning og sidst men ikke mindst Landudvikling Slagelse, som er hovedsponsor på hele projektet.

Det er med største fornøjelse at Skælskør Kunstforening og Skælskør år 2000, som initiativtagere til projektet kan invitere jer alle til indvielsesfest.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk