25. oktober 2021
Det er i høj grad strandene og naturen i det hele taget, der gør Vestsjælland interessant for turisterne. Foto: Per Vagnsø
Det er i høj grad strandene og naturen i det hele taget, der gør Vestsjælland interessant for turisterne. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællands vestkyst er et klik-hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællands vestkyst er et klik-hit
Slagelse - 21. september 2016 kl. 08:02
Af Per Vagnsø

VisitVestsjællands hjemmeside har siden januar haft besøg af en million turister. Dermed er hjemmesiden den mest besøgte i Danmark uden for København, oplyser VisitVestsjælland.

Den store interesse for at få ferieinspiration via www. sjællandsvestkyst.dk kommer primært fra København og Aarhus, men der har også været stor vækst i klik fra Tyskland, Norge, Sverige og Holland.

VisitVestsjælland er turistorganisation for både Slagelse, Kalundborg og Sorø Kommuner, og administrerende direktør Lars Nielsen er sikker på, at interessen via hjemmesiden i sidste ende giver vækst i turisme-økonomien.

- Større interesse og mere opmærksomhed fra udenlandske turister for det, vi som destination tilbyder, betyder på længere sigt flere udenlandske turistovernatninger med øget omsætning for både turismevirksomheder og virksomheder, der leverer til turismeerhvervet, siger Lars Nielsen.

VisitVestsjælland har tidligere droppet sine fysiske turistinformationer med henvisning til, at det er nettet, der er vejen frem, og da den forgangne turistsæson var på sit højeste, kunne Lars Nielsen melde om udtalt mangel på sommerhuse til udlejning.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk