14. maj 2021
Den såkaldte sigøjnerboss, 46-årige Gimi Levakovics bliver sat på fri fod om knap 40 dage. Tilbage i august blev han ved Retten i Næstved fundet skyldig i at have været i besiddelse af en skarpladt pistol og have fremsat dødstrusler under et skænderi på en adresse på Motalavej.
Den såkaldte sigøjnerboss, 46-årige Gimi Levakovics bliver sat på fri fod om knap 40 dage. Tilbage i august blev han ved Retten i Næstved fundet skyldig i at have været i besiddelse af en skarpladt pistol og have fremsat dødstrusler under et skænderi på en adresse på Motalavej.
Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigøjnerboss bliver afvist af boligselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigøjnerboss bliver afvist af boligselskab
Opdateret 19. december 2015 kl. 12:20
Slagelse - 18. december 2015 kl. 05:16
Af Helge Wedel

- Vi vil ikke have ham. En mand, der er dømt for at svinge med en skarpladt pistol i en lejlighed på Motalavej, bliver afvist, hvis han søger at leje sig ind i en af vores andre 2800 lejligheder i Korsør - eksempelvis på Motalavej.

arrow Læs også: Højesteret skal afgøre skæbnen for sigøjnerboss

Det siger formand for BoligKorsør, Ebbe Ahlgren til Sjællandske.

Den såkaldte sigøjnerboss, 46-årige Gimi Levakovics bliver sat på fri fod om knap 40 dage. Tilbage i august blev han ved Retten i Næstved fundet skyldig i at have været i besiddelse af en skarpladt pistol og have fremsat dødstrusler under et skænderi på en adresse på Motalavej. Byretten dømte ham til udvisning af Danmark i 12 år, men udvisningsdelen af dommen blev omstødt af Østre Landsret, der idømte ham et år og seks måneders fængsel.

Sagen skal for Højesteret den 2. maj 2016, men indtil da vil han altså være på fri fod om godt en måned.

Boligforeningens formand understreger, at der gøres rigtig meget for at skabe tryghed for beboerne. Blandt andet via nultolerance. Forstået således at beboere, der får domme for alvorlig kriminalitet, bliver opsagt af boligselskabet.

- Jeg ved ikke, om vi har juraen på vores siden i forhold til at afvise Gimi Levakovic, for han var jo »kun« på besøg i en af vores lejligheder. Men i givet fald ser jeg frem til en eventuel retssag. For afvist, det bliver han, siger Ebbe Ahlgren.

arrow Forsvarer: Anke af Levakovic-dom er ikke overraskende
14. oktober 2015 kl. 17:13 Opdateret: kl. 18:24
arrow Forældremyndighed kan igen redde Levakovic fra udvisning
14. oktober 2015 kl. 17:06 Opdateret: kl. 16:57
arrow FAKTA: Sådan kommer Levakovic-sagen for Højesteret
14. oktober 2015 kl. 16:52 Opdateret: kl. 18:24
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk