18. januar 2019
Tirsdag blev det tidligere Skælskør Plejecenter - nu Hjemmet ved Noret - indviet med splinternye lyse lokaler, en hjemlig indretning og wellness-rum. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag blev det tidligere Skælskør Plejecenter - nu Hjemmet ved Noret - indviet med splinternye lyse lokaler, en hjemlig indretning og wellness-rum. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Toprenoveret plejecenter genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Toprenoveret plejecenter genåbner
Slagelse - 13. juni 2018 kl. 09:40
Af Anna E. Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke mere end to uger siden, at beboerne på det tidligere Skælskør Plejecenter kunne flytte tilbage til udsigten over Noret efter midlertidigt at have boet på Blomstergården det seneste halvandet år.

Hjemmet ved Noret, som stedet netop er blevet døbt, er nemlig blevet renoveret for omkring 30 mio. kr., og tirsdag blev den splinternye bygning indviet med bobler og rundvisning.

Faktisk er alt ved plejehjemmet nyt på nær ydermurene, som i sin tid blev tegnet af den lokale arkitekt Per Westergaard.

Indvendigt har arkitektfirmaet HS i samarbejde med Scala arkitekt stort set revet alle mure ned og startet påny, og Tina Hammer, der er leder af Hjemmet ved Noret, er meget tilfreds med resultatet.

- Vi synes, de nye lokaler er fantastiske og dejligt lyse, og så er vi rigtig glade for udendørsarealerne, fortæller Tina Hammer og tilføjer, at hun hver dag glæder sig, når hun går ned ad den brede lyse trappe, når hun møder ind på arbejde.

- Jeg føler nærmest, vi bor på et gods, jeg glæder mig hver eneste dag, når jeg går her, fortæller Tina Hammer, der er taknemlig for, at både personale og beboere er blevet hørt i renoveringsprocessen.

Læs mere i dagens udgave af Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk