22. september 2021
Sanne Salomonsen med band sørgede for god rockende musik i teltet. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Sanne Salomonsen med band sørgede for god rockende musik i teltet. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sanne rockede på Guldagergaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Sanne rockede på Guldagergaard

- Claytopia er en forrygende succes, siger direktør Mette Blum Marcher, der torsdag aften kunne glæde sig over endnu en udsolgt koncert på Guldagergaard i Skælskør. Denne gang med Sanne Salomonsen og band.

Slagelse - 23. juli 2021 kl. 09:00
Af Arne Svendsen

Det var annonceret som en akustisk koncert, men der var alligevel god gang i rockmusikken, da Sanne Salomonsen, af mange kaldet Danmarks rockmama, stod for musikken i teltet på Guldagergaard i Skælskør torsdag aften.

Her er der som tidligere nævnt gang i den store festival Claytopia, der udover udstilling af keramik i verdensklasse også byder på musikalsk underholdning af nogle af landets bedste kunstnere. Samt på samtale-saloner med Anne Sophia Hermansen fra Berlingske som moderator. Torsdag med Jim Lyngvild som deltager.

- Her var der 175 deltagere, og hele arrangementet er bare gået helt forrygende, siger en tilfreds direktør Mette Blum Marcher, der kan melde om udsolgte koncerter i teltet med plads til 300.

I alt har arrangementet indtil nu budt på fem udsolgte koncerter, og i aften fredag fortsætter man med Alberte Winding og Andreas Fuglebæk inden koncertrækken sluttes af med Mads Langer lørdag.

Rørt over opbakning

- Mange har sagt, at de er meget imponerede over det oplevelses-univers, vi har skabt her med de otte udstillinger i den smukke have i forbindelse med Claytopia. Det er ikke lige sådan noget man oplever andre steder i forbindelse med musik-arrangementer, siger Mette Blum Marcher.

Hun siger videre, at hun er rørt over den opbakning, som hun har fået fra erhvervslivet. Samt den hjælp mange frivillige har ydet i forbindelse med arrangementet.

Hun tror derfor på, at der også vil komme et lignende arrangement næste år.

- Det her er kun begyndelsen. Claytopia, et navn vi i øvrigt har taget patent på, vil blive en del af fremtiden for Guldagergaard. Kerneydelsen for Guldagergaard er at have internationale keramik-kunstnere fra hele verden boende, men på grund af corona vil det stadig være vanskeligt et stykke tid ud i fremtiden, og derfor skal et arrangement som Claytopia være med til at sikre Guldagergaards fremtid, siger Mette Blum Marcher.

Flere i denne uge

Hun kan fortælle, at der i denne uge har været ekstra mange besøgende på stedet.

Hun mener, at det kan skyldes, at hele 700.000 seere så med, da TV2 Øst i søndags sendte direkte fra stedet i forbindelse med at kunstneren Janina Myronovas store skulptur kom ud af ovnen i færdig stand.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk