18. september 2021
Lars Lilholt Band spiller i Cirkusland 27. august. PR-foto
Lars Lilholt Band spiller i Cirkusland 27. august. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så spiller musikken i Cirkusland: Klassikere på programmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så spiller musikken i Cirkusland: Klassikere på programmet
Slagelse - 27. juli 2021 kl. 14:11

På fredag skyder Cirkusland sit nyeste initiativ i gang, når forlystelsesparken byder indenfor til sin første open air fredagskoncert. Rasmus Bjerg går på scenen klokken 19 sammen med sit otte-mands orkester og tager publikum på en rejse ind i John Mogensens sangskat. Og 27. august går Lars Lilholt Band på scenen.

- Det er vores ambition, at Cirkusland skal være en park for flere generationer. Derfor har vi i år udvidet med fredagskoncerter med Rasmus Bjerg og Lars Lilholt. Hvor vores forestillinger i Cirkuslands normale åbningstid i dagtimerne primært henvender sig til børnefamilier, er fredagskoncerterne tiltænkt et voksent publikum, fortæller direktør Benny Berdino.

I koncerten »JOHN« spiller Rasmus Bjerg sangene fra dansktoppens ukronede konge og kombinerer live koncert og teater designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor publikum skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med på John Mogensens hits. En billet koster 199 kroner.

Koncerten blev flyttet fra 26. juni, fordi Danmark spillede EM-kamp den dag.

Fredag 27. august klokken 19 kan Cirkuslands gæster så nyde den danske sommeraften til tonerne fra Lars Lilholts enorme sangskat. Kendt som »De Lyse Nætters Orkester« er Lars Lilholt Band en institution på den danske live-scene. En billet koster 250 kroner.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk