16. juni 2021
Den 17. juni genåbner Sunset Boulevard en nyrenoveret restaurant i Slagelse.
Den 17. juni genåbner Sunset Boulevard en nyrenoveret restaurant i Slagelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Renoveret restaurant gør klar til genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Renoveret restaurant gør klar til genåbning
Slagelse - 07. juni 2021 kl. 20:00

Den 17. juni kl. 10 genåbner Sunset Boulevard en nyrenoveret restaurant i Slagelse - nærmere bestemt på Idagårdsvej 4 i Slagelse. Er man hurtig til at kigge forbi, kan man få glæde af nogle skarpe åbningstilbud.

Sunset Boulevard har været blandt danskernes foretrukne restaurantkæder siden åbningen tilbage i 1996, hvor den første restaurant åbnede i Odense. Siden dengang er det gået stærkt for den danske restaurantkæde, som har taget kampen op mod de store internationale fastfood-kæder.

Med genåbningen af den nyombyggede restaurant glæder restaurantchef Charlotte Nielsen sig til at byde glade gæster velkommen igen:

- Vi glæder os alle sammen til at åbne dørene igen og vise gæsterne vores nye lokaler. Maden vil være den samme, som folk kender os for, men omgivelserne er helt nye og lækre og kommer til at bidrage til en rigtig god helhedsoplevelse, siger Charlotte Nielsen.

Den gode og hyggelige atmosfære omkring måltidet, har været vigtig for indretningen af den nye restaurant. Det vil Charlotte Nielsen og restaurantens øvrige medarbejdere også arbejde for, at gæsterne kan mærke:

- Vi arbejder for at være et sted, der giver folk mulighed for at slappe af - måske efter at gæsterne har været eller er på farten. Med de nye lokaler bliver oplevelsen endnu bedre, uanset om man er på et hurtigt pitstop eller besøger restauranten for at få kvalitetstid med familie eller venner, siger Charlotte Nielsen.

Genåbningen fejres med et gode åbningstilbud, som de burgerglade gæster kan nyde godt af.

I dag har man 43 restauranter spredt udover hele Danmark samt en enkelt i Grønland og en på Færøerne. Sunset Boulevard serverer et udvalg af burgere, sandwich, pommes frites, salater og desserter.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk