12. december 2019
Klubpræsident Jim »Bomme« Olsen kunne notere rekordtilstrømning til den store jubilæums-havefest. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Klubpræsident Jim »Bomme« Olsen kunne notere rekordtilstrømning til den store jubilæums-havefest. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekord-havefest med 103 forskellige rygmærker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekord-havefest med 103 forskellige rygmærker
Opdateret 15. juli 2019 kl. 11:36
Slagelse - 15. juli 2019 kl. 05:45
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store grupper af motorcyklister havde lørdag sat kursen mod Korsør, hvor Korsoranerne MC i år havde sat ekstra gang i deres årlige havefest ved klubhuset på Tårnborgvej 101 i anledning af klubbens 40 års jubilæum.

arrow Læs også: Kvinder ingen adgang årsag til 40 års succes

- Det er bare gået kanon. Jeg tror vi nåede op på over 800, så det er rekord-deltagelse, lød det søndag eftermiddag fra 52-årige Jim Olsen, bedre kendt som Bomme, der er præsident for klubben.

Formanden stod selv og tog imod alle gæsterne, da de lørdag rullede ind på pladsen, og så gik det ellers løs med krammen, snakken og indtagelse af diverse mad og våde varer. Samt musik med flere livebands.

- Nej, jeg har ikke fået sovet noget, men har fået snakket med rigtig mange, lød det fra præsidenten søndag efter den travle weekend, hvor der udover mange danske klubber også var deltagelse fra blandt andet Tyskland.

- Der var 103 forskellige rygmærker repræsenteret, men alt er gået rigtig roligt, og politiet har vi ikke set noget til, fortæller Bomme.

Præsidenten fortæller videre, at de mange deltagere naturligvis brugte en del tid på at kigge lidt nærmere på hinandens motorcykler. Hvoraf flere tydeligvis er en formue værd.

- Der blev da sparket en del dæk, fortæller han og fremhæver også det store sammenhold mellem motorcykelfolkene.

Bent »Håndtag«, et af de kun to medlemmer, der har været med i alle 40 år, oplyser, at man også ved tidligere fester har haft strip på programmet.

- Men det er vi altså blevet for gamle til, griner Bent »Håndtag«, der har rundet de 60 år.

Øllerne gled der en del ned af, og det vil sikkert glæde Bommes nuværende arbejdsplads.

Den 52-årige klubpræsident arbejder nemlig med ventilation, og det foregår i øjeblikket på Carlsberg. Mandag måtte de dog undvære ham, da der skulle pustes ud ovenpå en travl weekend uden søvn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk