24. oktober 2021
Radikale Venstres Troels Brandt, byrådsmedlem og indtil for nylig formand for Landudvikling Slagelse, holdt forleden sin sidste årsberetning.
Radikale Venstres Troels Brandt, byrådsmedlem og indtil for nylig formand for Landudvikling Slagelse, holdt forleden sin sidste årsberetning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikalt byrådsmedlem træder af som formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikalt byrådsmedlem træder af som formand
Slagelse - 22. marts 2018 kl. 06:50
Af Carsten Lysdal

Formandens årsberetning på Landudvikling Slagelses generalforsamling på Gerlev Idrætshøjskole forleden indeholdt mere end bare et positivt syn på 2017 i grove træk.

Troels Brandt, der også er Radikale Venstres stemme i byrådet, trak sig nemlig som formand efter tre og et halvt år på posten. Og faktisk genopstillede politikeren, der siden januar har været formand for landdistrikts-, teknik- og ejendomsudvalget, slet ikke til bestyrelsen.

- Jeg er lidt bekymret for, om al polemikken i byrådet trækkes ind her, så dels på grund af de mange kasketter har jeg valgt at trække mig, siger Troels Brandt, der også er forstander på Ringsted Produktionshøjskole og i øvrigt ikke var den eneste, som forlod.

Det gjorde fem andre ansigter også, herunder de tidligere byrådsmedlemmer Jørn Melchior Nielsen (EL) og Jørn-Ole Didriksen (V), hvorfor seks nye bestyrelsesmedlemmer kom til

Landudvikling Slagelse er en forening på lige fod med de øvrige 25 »LAG'er« i Danmark. En såkaldt Lokal AktionsGruppe, der arbejder for at udvikle landdistrikterne i Slagelse Kommune.

Foreningen har vedtægter, en årlig generalforsamling, tre til fire årlige bestyrelsesmøder og står for at uddele penge til nye udviklingsprojekter. Midlerne kommer fra EU's landdistriktsprogram og fra Slagelse Kommune.

Troels Brandt afløses af den konservative lokalformand, Niels Jørgensen, der fik 282 personlige stemmer ved valget i november, men ikke opnåede en plads i byrådssalen. Niels Jørgensen er til daglig direktør og ejer af Boesgård Data og desuden medlem af Slagelse Erhvervsråd.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk